Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

12-01-2011

Ziemas talka notiks, ja atkal uzsnigs sniegs


Pēdējās dienās daba mūs atkal pārsteidz, bet šoreiz ar siltu laiku un lietu. Tas palīdzēja kausēt sniegu un ledu. Krietni samazinājās sniega daudzums, tāpēc uz 15. janvāri izsludinātā talka tiek pārcelta uz laiku, kad tā atkal kļūs aktuāla.

Visi atbildīgie pilsētas dienesti turpina darbu- notiek jumtu attīrīšana no sniega un lāstekām, ielu tīrīšana un kaisīšana, cītīgi strādā sētnieki pagalmos. Ekstremālā situācija ar sniegu nav vairs tik sāpīga problēma, bet Daugavpils pašvaldība ir gatava atkal aicināt uz talku un to organizēt, ja radīsies nepieciešamība pēc pilsētnieku palīdzības.

 

Domes priekšsēdētāja vietnieks Vjačeslavs Širjakovs izsaka pateicību viesiem, kuri izteica gatavību piedalīties talkā, ko Latvijā bija izsludinājuši kā "Sniega talku" 15. janvārī.

Komunālie dienesti rūpīgi seko  laika prognozei, ja radīsies nepieciešamība, par talkas norises laiku tiks paziņots savlaicīgi. " Pašlaik labākā talka ir palīdzība sētniekiem un pašiem sev, strādājot  savos pagalmos", uzsvēra Širjakova kungs.

 

Informāciju sagatavoja Sabiedrisko attiecību nodaļas galvenā redaktore M.Gorkina




Atpakaļ