Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

10-06-2016

Īpašuma komitejas sēde


Daugavpils pilsētas domes

Īpašuma komitejas sēdes

darba kārtība

2016.gada 13.jūnijā plkst.11.00

Krišjāņa Valdemāra ielā 1, Daugavpilī,

                                                           Domes mazajā zālē

 

  1. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Bauskas ielā 87, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  2. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Tautas ielā 23, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  3. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Aizpilsētas ielā 55, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  4. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Miera ielā 136, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  5. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Oškalna ielā 37, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  6. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Pārdaugavas ielā 55, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  7. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Aglonas ielā 42, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  8. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Vārpu ielā 11, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  9. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Sēlijas ielā 87, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  10. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Smilgu ielā 6, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  11. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Grodņas ielā 18A, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  12. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Pārdaugavas ielā 12, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  13. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Komunālā ielā 25, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  14. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Pārdaugavas ielā 64, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  15. Par Īpašuma komitejas lēmumu atcelšanu.

Ziņotājs:

SIA “Daugavpils ūdens” komercdirektors A.Semjonovs




Atpakaļ