Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

26-05-2016

Īpašuma komitejas sēde


Daugavpils pilsētas domes

Īpašuma komitejas sēdes

darba kārtība

2016.gada 27.maijā plkst.13.00

Krišjāņa Valdemāra ielā 1, Daugavpilī,

 Domes mazajā zālē

 

  1. Par dzīvojamās mājas Cietokšņa ielā 39, Daugavpilī, dzīvokļa īpašuma Nr.4 nodošanu atsavināšanai.

 

Ziņotājs:

Daugavpils pilsētas domes Īpašuma pārvaldīšanas departamenta vadītāja p.i. I.Funte

  1. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Nometņu ielā 110, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  2. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Vārpu ielā 6, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  3. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Šaurā ielā 4, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  4. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Transporta ielā 30, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  5. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Gaujas ielā 7, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  6. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Arendoles ielā 3, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  7. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Ceru ielā 2, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  8. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Baznīcas ielā 66A, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  9. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Andreja Pumpura ielā 4, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  10. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Sēlijas ielā 46, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

 

Ziņotājs:

SIA “Daugavpils ūdens” komercdirektors A.Semjonovs




Atpakaļ