Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

15-04-2016

15. aprīlī SIA “Daugavpils ūdens” valdes locekļa amatā iecelts Ģirts Kolendo


Daugavpils Dome bija izsludinājusi konkursu  SIA “Daugavpils ūdens” Valdes locekļa amata kandidātu atlasei. Pieteikušies  bija 6 kandidāti.

Konkursa komisija izskatīja visus pieteikumus un izvēlējās Ģirta Kolendo kandidatūru, kas atbilda visām nolikumā izvirzītajām prasībām.

15. aprīlī  SIA “Daugavpils ūdens” kapitāldaļu turētājs, Daugavpils Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis  iecēla Ģirtu Kolendo   SIA “Daugavpils ūdens” valdes locekļa amatā.

Ģirts Kolendo ir absolvējis Rīgas Tehnisko universitāti civilās būvniecības specialitātē. Viņš ir strādājis vairākos uzņēmumos par tehnisko direktoru un projektu vadītāju.

Ilggadējais uzņēmuma vadītājs Sergejs Selickis dodas pelnītā atpūtā. Viņa vadībā veikta trīs ievērojamu projektu īstenošana- Pasaules Bankas projekta "Ūdensapgāde un kanalizācija Daugavpilī" un projekta "Ūdenssaimniecības attīstība Daugavpilī" II un III kārtas realizācija. Sergejs Selickis ūdenssaimniecības nozarē Daugavpilī strādā kopš 1982. gada, bet uzņēmuma vadītājs ir kopš 2003. gada.

 

Daugavpils pilsētas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ