Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

24-10-2011

Aktualitātes Jaunatnes departamentā


21.oktobrī Jaunatnes departamenta un attīstības departamenta pārstāvji piedalījās Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras seminārā „Pašvaldību iespējas programmā „Jaunatne darbībā’’”. Seminārs bija veltīts jauniešu projektu īstenošanas pieredzes apmaiņai Latvijas-Šveices sadarbības un „Jaunatne darbībā” programmu ietvaros.

Seminārā tika apskatīti veiksmīgu projektu piemēri, izstrādāti dažādās jomās – jauniešu noziedzības novēršanā, jauniešu demokrātijā, jauniešu konsultācijās, skolu elektroniskā sistēmā eTwinning, kā arī apskatītas 2012. gada projektu iesniegšanas vadlīnijas un virzieni.

Informācija par programmu „Jaunatne darbībā” ir pieejama Jaunatnes departamentā.

 

21.oktobrī, RISEBA Daugavpils filiāles telpās tika uzsākta jauniešu neformālās izglītības programma „Līderi nāk!”. Projektu izstrādāja Jaunatnes departaments sadarbībā ar Attīstības departamentu, un tajā piedalās 18 aktīvākie jaunieši no pilsētas skolām un arodskolām. Projekta dalībniekiem ir paredzētas teorētiskās un praktiskās nodarbības žurnālistikā, politoloģijā, psiholoģijā un uzstāšanās mākslā, notiks tikšanās ar politiķiem un žurnālistiem, kā arī būs iespēja ceturtdien, 27. oktobrī, piedalīties ļoti īpašā diskusijā ar pilsētas viesi.

Jaunatnes departaments: 65404363




Atpakaļ