Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

22-02-2016

Preses konferencē žurnālisti visvairāk interesējās par uzņēmuma “DzKSU” darbu (VIDEO)


Kārtēja preses konferencē Daugavpils Domē žurnālistiem tika sniegta informācija par to, ka iedzīvotāji izmanto uzkrājuma fondu, kāda ir daudzdzīvokļu māju kopējo parādu dinamika. Par to ziņoja uzņēmuma “DzKSU” vadītājs Jevģēnijs Oļenovs.

Arī žurnālistiem visvairāk jautājumu bija par šī uzņēmuma darbību. Tika jautāts par situāciju ar nesadalīto ūdeni, renovēto māju apkalpošanu, par uzņēmuma plānotajiem darbiem dzīvojamajās mājās šogad, par to, kā uzņēmuma “DzKSU” speciālisti strādā ar parādniekiem.

Jaunatnes departamenta vadītāja Gunita Vanaga pastāstīja par Jaunatnes nodarbinātības programmu un par reģistrācijas kārtību. Latviešu kultūras centra vadītāja Regīna Osmane stāstīja par sadarbību ar Latvijas nacionālo operu un Francijas institūtu Latvijā, kā arī ieskicēja Muzikālā augusta galvenos akcentus.

Žurnālisti interesējās par Latviešu biedrības prasību atgriezt īpašumus Vienības namā, par stadiona likteni pie Borisa un Gļeba katedrāles un Garīgā centra būvniecības projektu. Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis uzsvēra, ka sporta infrastruktūras pieejamība Poļu Valsts ģimnāzijai tiks nodrošināta, skatīs iespēju izmantot jau esošos stadionus “Celtnieks” un “Lokomotīve”, jebkurā gadījumā  stadiona jautājums tiks atrisināts līdz Garīgā centra  būvdarbu sākumam.

Vairāk skatieties video materialā.

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.

 




Atpakaļ