Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

22-02-2016

Plānota virkne jauninājumu pašvaldības darbā ar jauniešiem


Izglītības un kultūras jautājumu komitejā tika izskatīti jautājumi par  Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes lietu konsultatīvo komisiju, kas veicinās pašvaldības darba ar jaunatni plānošanu un īstenošanu, kā arī jauniešu līdzdalību lēmumu pieņemšanā.  Tika skatīts jautājums arī par  Daugavpils pilsētas Jauniešu domes izveidi.

 Izglītības un kultūras jautājumu komitejā un Finanšu jautājumu komitejā tika izskatīts jautājums par projekta “Es par Latgali” pieteikuma iesniegšanu atklātam projektu konkursam „Atbalsts jauniešu centru darbības nodrošināšanai pašvaldībās ar mērķi īstenot neformālās mācīšanās aktivitātes visiem jauniešiem”.

Projekta mērķis:  Atbalstīt un attīstīt jauniešu centru tīklu Latgales novadā, stiprināt jauniešu piederības sajūtu savai valstij.

Mērķauditorija: Latgales jauniešu centru jaunatnes lietu speciālisti, jaunatnes darbinieki, Jaunatnes NVO līderi, Studentu padomju līderi, Skolēnu parlamentu līderi, brīvprātīgā darba pārstāvji, karjeras konsultanti, lēmumu pieņēmēji.

Projektā plānotās aktivitātes:

1. Projekta darba grupas tikšanās.

2. Izbrauciens pa Latgales jauniešu centriem.

3. Latgales  jaunatnes lietu speciālistu un darbinieku kongresa “Es par Latgali” programmas izveide.

4. Latgales jaunatnes lietu speciālistu un darbinieku kongresa “Es par Latgali” organizēšana

 

Papildus informācija:

Jaunatnes departaments

27069620




Atpakaļ