Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

18-02-2016

Francijas vēstniecības ekonomikas padomnieks pārrunāja tālākās sadarbības iespējas


17. februārī Daugavpils Domē viesojās Francijas vēstniecības Latvijā ekonomikas padomnieks Žans Vuari. Daugavpils Domē viņš tikās ar Domes priekšsēdētāja 1. vietnieku Jāni Dukšinski un Attīstības departamenta pārstāvjiem.

Diplomātam bija sagatavota prezentācija par Daugavpili, akcentu liekot uz pilsētas ekonomiku, investoriem un pašvaldības paveikto infrastruktūras modernizācijā un industriālo zonu attīstībā.

Žans Vuari skaidroja, ka viņa ikdienas darbs saistīts ar investoriem gan Francijā, gan Latvijā, tāpēc informācija ir ļoti svarīga. Viņš atzinīgi vērtē uzņēmuma “Axon Cable” darbu Daugavpilī. Šis uzņēmums Daugavpilī ražo 25% no visas “Axon Cable” produkcijas. Tikšanās laikā tika runāts par darba spēku. Žans Vuari atzina, ka Latvijā ir ļoti labi un profesionāli darbinieki. Žans Vuari pateicās par viesmīlīgo uzņemšanu un sniegto informāciju. 18. februārī diplomāts kopā ar Francijas vēstnieku apmeklēs uzņēmumu “ Axon Cable”, kur notiks Francijas Republikas apbalvojuma pasniegšana uzņēmuma izpilddirektoram Alanam Genonam.

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ