Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

18-01-2016

Noslēgta Vienošanās par tehniskās palīdzības projekta īstenošanu


Daugavpils pilsētas pašvaldība 2016.gada 11.janvārī noslēdza vienošanos ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru par projekta “Daugavpils pilsētas pašvaldības kapacitātes palielināšana Eiropas Savienības fondu plānošanas un izvērtēšanas procesa nodrošināšanai” īstenošanu.

Projekta mērķis ir nodrošināt Daugavpils pilsētas pašvaldības kapacitātes palielināšanu, lai iesaistītos Eiropas savienības fondu plānošanas un izvērtēšanas procesā, tādējādi veicinot Eiropas Savienības fondu vadības un kontroles sistēmas atbalstu.

Projekta rezultātā tiks nodrošināta Eiropas Savienības fondu projektu iesniegumu atlase Daugavpils pilsētas pašvaldībā, ievērojot pašvaldības attīstības programmā un Ministru kabineta noteiktajā kārtībā attiecīgā specifiskā atbalsta mērķa finansējuma un sasniedzamo rādītāju sadalījumu starp nacionālās nozīmes attīstības centriem.

Projekta realizācijas termiņš:  no 2015.gada 5.novembra līdz 2018.gada 31.decembrim.

 

Projekts tiek īstenots ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu specifiskā atbalsta mērķa 11.1.1. "Atbalstīt un pilnveidot Kohēzijas politikas fondu plānošanu, ieviešanu, uzraudzību un kontroli" ietvaros.

 

Kopējās projekta izmaksas 46 666,00 euro, no tām:

ERAF finansējums 85%  no projekta attiecināmo izmaksu kopsummas,

Valsts budžeta finansējums 15% no projekta attiecināmo izmaksu kopsummas.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas domes

Attīstības departamenta Projektu nodaļas eksperte projektu jautājumos D.Briška




Atpakaļ