Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

08-01-2016

Daugavpils Dome operatīvi reaģē uz iedzīvotāju ierosinājumiem


Daugavpils pensionāru apvienības pārstāvji Daugavpils Domei adresējuši vēstuli, kurā izteikts ierosinājums par to, kā medicīnas pakalpojumus pensionāriem padarīt daudz pieejamākus.

Kā skaidroja pensionāru apvienības vadītāja Zofija Zujeva, par to tika runāts tikšanās laikā ar mēru Jāni Lāčplēsi. Dažas slimības liek cilvēkiem griezties ne tikai Daugavpils reģionālajā  slimnīcā, bet arī citās ārstniecības iestādēs. Bieži vien tā ir objektīva nepieciešamība, jo vajadzīgo speciālistu un iekārtu Daugavpilī nav. Daugavpils pašvaldība apmaksā pirmās dienas ārstēšanos stacionārā tikai Daugavpils reģionālajā slimnīcā. Bet citās slimnīcās ir jāmaksā pilnā apmērā un jātērē nauda arī ceļam.

Pensionāru apvienība, kā arī Invalīdu biedrība lūdz palīdzēt arī tiem Daugavpils pensionāriem, kuri ārstējas ārpus Daugavpils. Bet, lai to varētu nodrošināt ir jāveic grozījumi saistošajos noteikumos, kas paredz atbalstu medicīnas pakalpojumu saņemšanai.

Iedzīvotāju ierosinājumu skatīs   Domes deputāti Sociālo jautājumu komitejā un Finanšu komitejā 11. janvārī, bet galīgo lēmumu deputāti pieņems Domes sēdē.

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ