Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

28-12-2015

Pieņemts lēmums par nomas objekta piedāvājumu atlases rezultātu apstiprināšanu un nomas līguma slēgšanu


28. decembrī Daugavpils Domes sēdē deputāti   pieņēma lēmumu par nomas līguma slēgšanu pašvaldības klientu apkalpošanas centra izveidei.

 

29. oktobrī tika pieņemts  Domes lēmums  „Par nomas objekta piedāvājumu atlases organizēšanu klientu apkalpošanas centra izveidei”.     

Piedāvājumu iesniegšanas termiņā bija līdz 2015.gada 9.decembra plkst.15.00  tika saņemts  viens pieteikums no pretendenta - reliģiskās organizācijas „Daugavpils ebreju reliģiskā draudze par nekustamā īpašuma nomu Lāčplēša ielā 39.

Nomas objekts ir atsevišķi stāvoša trīsstāvu ēka - 827,4 m2  un zemes gabals 1352 m2 platībā Lāčplēša ielā 39.  Pieteikumā norādītais lietošanas mērķis – neapdzīvojamās telpas ar plašu izmantošanas iespēju.  Ēka ir vietējās nozīmes arhitektūras piemineklis. Nekustamais īpašums atrodas valsts nozīmes pilsētbūvniecības pieminekļa „Daugavpils pilsētas vēsturiskais centrs” teritorijā un ir tā daļa. Tas atrodas Daugavpils pilsētas centrā ar labām sabiedriskā transporta piekļuves iespējām, tuvu autobusa pietura un autoosta, netālu tramvaja pietura. Nomas objekts ir labā tehniskā stāvoklī. Telpas varēs izmantot ne tikai Sociālo lietu pārvaldes vajadzībām, bet arī citu pašvaldības pakalpojumu sniegšanai iedzīvotājiem.

Pēc līguma noslēgšanas telpās notiks remonts, tās tiks pielāgotas klientu apkalošanai, tiks ierīkota autostāvvieta.

 

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ