Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

01-04-2011

Solvita Āboltiņa augstu novērtēja daugavpiliešu profesionalitāti un enerģiju


1. aprīlī Daugavpili apmeklēja Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa. Pusdienlaikā viņa tikās Daugavpils Domē ar priekšsēdētāju Žannu Kulakovu.

Pirms šīs tikšanās Saeimas priekšsēdētaja apmeklēja Daugavpils Universitāti un Vienības pamatskolu. Žannai Kulakovai viņa pastāstīja par saviem iespaidiem. Āboltiņas kundze ļoti atzinīgi novērtēja abu izglītības iestāžu darbu un veikumu. Viņa uzsvēra, ka cilvēki grib darīt un zina, ko darīt. Šeit Ābotiņas kundze guva pārliecību, ka daugavpilieši ir tieši tādi- darbīgi.

Tika runāts par Rotko centra projektu. Solvita Ābotiņa atzina, ka tas ir svarīgs projekts, jo Rotko ir Daugavpils zīmols, kas noteikti jāattīsta.

Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova pastāstīja par pilsētas galvenajiem attīstības virzieniem, prioritātēm pašvaldības darbā, par lielākajiem projektiem un citām nozīmīgām aktivitātēm pilsētā. Solvita Ābotiņa, klausoties par projektiem, painteresējās, vai pēc Tramvaju uzņēmuma modernizācijas projekta īstenošanas tiks saglabāti vecie tramvaji- vēsturei, kolorītam? Žanna Kulakova atbildēja, ka tiek lemts par tādu iespēju un arī variantiem saglabāt un izmantot vecos tramvajus.

Tika runāts par Daugavpils ekonomisko stāvokli, par pašvaldības darbu ar uzņēmējiem un rūpniecības attīstības perspektīvām.

 

Informāciju sagatavoja Daugavpils Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ