Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

29-05-2015

Skolēniem ir papildus iespēja strādāt vasaras brīvlaikā


28. maijā Domes sēdē deputāti atbalstīja Domes dalību pasākumā „Nodarbinātības pasākumi vasaras brīvlaikā personām, kuras iegūst izglītību vispārējās, specialās un profesionālās izglītības iestādēs”.  Piešķirts līdzfinansējums 18 947 eiro.

Tā ir programma, ko piedāvā Nodarbinātības valsts aģentūra. Aģentūra sedz 50% no minimālās darba algas skolēniem un piemaksu darbu vadītājiem. Pašvaldība segs otru pusi no algas un sociālās iemaksas.  Jauniešiem būs iespēja strādāt vienu mēnesi. Daugavpils Dome nodrošinās 30 darba vietas Domē, Izglītības pārvaldē, Komunālās saimniecības pārvaldē, Krievu kultūras centrā un cietoksnī. Patstāvīgi programmai pieteikusies arī 15. vidusskola. Daudz darba vietu jauniešiem piedāvā arī Daugavpils reģionālā slimnīca, uzņēmums „Daugavpils siltumtīkli” un Dzīvokļu un komunālās saimniecības pārvalde. Jauniešiem, lai pietiektos dalībai šajā programmā, ir jāgriežas Nodarbinātības valsts aģentūras Daugavpils filiālē.

Tā ir papildus jauniešu nodarbinātības programma. Jāpiebilst, ka arī pašvaldība realizē savu jauniešu vasaras nodarbinātības programmu.

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ