Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 19-09-2018

    25.septembrī notiks svinīga āra multifunkcionālā trenažiera un Rugeļu futbola laukuma atklāšana

    Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) sadarbībā ar Starptautiskās komitejas ilggadējo atbalstītāju “Coca-Cola”, 2018.gadā sniedza iespēju īstenot programmu “Par aktīvu dzīvesveidu” jeb “Wake Your Body”, kuras galvenais mērķis bija veicināt un pilnveidot aktīva un veselīga dzīvesveida popularitāti Latvijas iedzīvotāju vidū. Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde “Sporta pārvalde” izmantoja šo iespēju un piedalījās  šajā programmā un ieguva iespēju uzstādīt šādu multifunkcionālo trenažieri arī Daugavpilī.  Multifunkcionālais āra trenažieris atradīsies Varšavas ielas stadionā un tā svinīga atklāšana notiks 25.septembrī, plkst. 13:45. Atklāšanā piedalīsies arī Daugavpils pilsētas Domes pārstāvji un ar paraugdemonstrējumiem priecēs arī Daugavpils ielu vingrotāji.

    Lasīt vairāk
  • 19-09-2018

    Cietoksnī notika Eiropas kultūras mantojuma diena

     Sestdien, 15 septembrī, Daugavpils cietoksnī notika vairāki interesanti Eiropas  kultūras mantojuma dienu (EKMD) pasākumi. Viss sākās ar EKMD karoga pacelšanu mastā un bezmaksas ekskursijām, kuras kopumā apmeklēja 50 daugavpilieši un pilsētas viesi.

    Lasīt vairāk
  • 19-09-2018

    Izglītojamo skaits Daugavpils izglītības iestādēs 2018./2019.m.g.

    2018./2019.mācību gadā saskaņā ar VIIS sistēmas datiem vispārizglītojošajās skolās mācības uzsāka 9286 skolēni, kas ir par 11 skolēniem vairāk nekā iepriekšējā mācību gadā. Skolēnu pulkam šogad pievienojās 14 bērni, kas ir atgriezušies no ārzemēm, 100 bērni ir ieradušies Daugavpilī no citām Latvijas pilsētām un pašvaldībām. Pēc izglītības iestāžu ziņām pagājušā mācību gada laikā 75 skolēni izbrauca uz ārzemēm.

    Lasīt vairāk
  • 19-09-2018

    Lieliskā turnīrā Tukumā trīs sudraba godalgas!

    Aizvadītajā nedēļas nogalē BFC Daugavpils futbola akadēmijas jaunieši piedalījās starptautiskajā turnīrā Tukumā “Uzvarētāju kauss”. Trīs vecuma grupās mūsu jauniešiem trīs sudraba godalgas!

    Lasīt vairāk
  • 19-09-2018

    19. septembrī, Daugavpilī notiks akcija “DIENA BEZ AUTO”

    "DIENA BEZ AUTO" notiek Eiropas mobilitātes nedēļas ietvaros, kad ikviens tiek aicināts atteikties no automašīnām, izvēloties dabai un videi draudzīgākus pārvietošanās līdzekļus.  19. septembrī aicinām būt īpaši kustīgiem un pārvietoties videi draudzīgi arī Daugavpilī.
    No 7:30 līdz 8:30 vairākos satiksmes mezglos notiks riteņbraucēju skaitīšana.

    Lasīt vairāk
  • 19-09-2018

    Dosim lidmašīnai Daugavpils vārdu. Balsojam!

    Kompānija “airBaltic” aicina balsot par savu mīļāko pilsētu. Par godu valsts simtgadei kompānija nolēmusi dot pilsētu vārdus lidmašīnām. Būs 14 jaunas lidmašīnas, tāpēc 14 populārāko pilsētu nosaukumi rotās šīs lidmašīnas.

    Lasīt vairāk
  • 18-09-2018

    Daugavpilieši tiek aicināti iesniegt priekšlikumus teritorijas plānojumam nākamajiem 12 gadiem

    17.septembrī Daugavpils pilsētas domes konferenču zālē, Kr.Valdemāra ielā 1, notika Daugavpils pilsētas teritorijas plānojuma 2019. – 2031. gadam publiskās apspriešanas sanāksme. Teritorijas plānojuma izstrādātāji iepazīstināja klātesošos ar galvenajām vadlīnijām un risinājumiem, atbildēja uz jautājumiem un uzklausīja  iedzīvotāju priekšlikumus teritorijas plānojuma  izstrādei.

    Lasīt vairāk
  • 18-09-2018

    Daugavpils Latviešu biedrība aicina uz pasākumiem

    23.septembrī plkst. 14:00 Vienības nama koncertzālē notiks svinīgs sarīkojums, veltīts BALTU VIENĪBAS DIENAI. Sarīkojumā dzirdēsiet Dr. hist, G.Barkovskas priekšlasījumu "Ieskats baltu vēsturē", kā arī jauniešu zvanu mūzikas ansambļa "Primus" (Rīga) koncertu. Ieeja bez maksas.

    Lasīt vairāk