Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-09-2018

25.septembrī notiks svinīga āra multifunkcionālā trenažiera un Rugeļu futbola laukuma atklāšana


    Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) sadarbībā ar Starptautiskās komitejas ilggadējo atbalstītāju “Coca-Cola”, 2018.gadā sniedza iespēju īstenot programmu “Par aktīvu dzīvesveidu” jeb “Wake Your Body”, kuras galvenais mērķis bija veicināt un pilnveidot aktīva un veselīga dzīvesveida popularitāti Latvijas iedzīvotāju vidū.
Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde “Sporta pārvalde” izmantoja šo iespēju un piedalījās  šajā programmā un ieguva iespēju uzstādīt šādu multifunkcionālo trenažieri arī Daugavpilī.
     Multifunkcionālais āra trenažieris atradīsies Varšavas ielas stadionā un tā svinīga atklāšana notiks 25.septembrī, plkst. 13:45. Atklāšanā piedalīsies arī Daugavpils pilsētas Domes pārstāvji un ar paraugdemonstrējumiem priecēs arī Daugavpils ielu vingrotāji.
    Savukārt, plkst. 18:00 tiks atklāts jaunais Rugeļu futbola laukums. Uz futbola laukuma atklāšanu ieradīsies arī Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretārs Edgars Pukinskis un par īpašu sveicienu parūpēsies Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskolas pūtēju trio. Pēc svinīgas  laukuma atklāšanas, pirmais treniņš jaunajā futbola laukumā notiks 2011. un 2013.gadā dzimušajiem spēlētājiem.




Atpakaļ