Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 10-05-2018

    “Spārītes” pieredze, realizējot APU programmu

    Kad mēs, Daugavpils pilsētas 5.pirmsskolasizglītības iestādes kolektīvs, uzzinājām par APU programmu, kuras mērķis ir pamanīt pozitīvo un dažādos veidos to atbalstīt, tā uzreiz izraisīja interesi mūsu iestādē.

    Lasīt vairāk
  • 10-05-2018

    Centra vidusskolas skolēni realizē projektu par Latgales kultūru

    Š.g. 8.maijā, īstenojot projektu  Nr.8.3.2.2/16/1/001 “Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai”, Daugavpils Centra vidusskolas 8.a un 8.b klases skolēnu grupa devās mācību ekskursijā uz Rēzekni un Rēzeknes novadu, lai iepazītu kultūras un dabas vērtības šajā Latgales daļā. Ne velti Rēzekni dēvē par Latgales sirdi, jo te gan uz ielas, gan dažādās iestādēs joprojām dzirdama skaidra latgaliešu valoda, cilvēki augstā cieņā un godā tur novada pagātnes mantojumu un ar latgalisku sīkstumu realizē savas ieceres.

    Lasīt vairāk
  • 10-05-2018

    NEDĒĻAS NOGALES PASĀKUMI DAUGAVPILĪ: 11. – 13. MAIJĀ

    Lasīt vairāk
  • 09-05-2018

    Dalībnieki no Daugavpils piedalījās starptautiskajā konferencē par brīvprātīgo darbu pilsētas vidē Polijā

    Daugavpils pilsētas dome kopā ar Toruņas pašvaldību Polijā (vadošais partneris) Eiropas Savienības programmas „Eiropa pilsoņiem” 2.darbības „Demokrātiskā iesaistīšanās un sabiedriskā līdzdalība” ietvaros, īsteno projektu “Atveriet sirdis, cilvēki!” HOP! (“Hearts Open, People!”). Projektā ir iesaistīti 7 partneri no 4 valstīm: Polijas, Vācijas, Latvijas un Lietuvas.

    Lasīt vairāk
  • 09-05-2018

    Ģimenes diena bibliotēkā – māla darbnīca vecākiem un bērniem

    16. maijā plkst. 14.30 Latgales Centrālās bibliotēkas pasākumu zālē notiks Starptautiskajai ģimenes dienai veltīta radošā māla darbnīca “Ģimenes amulets veiksmei”. Bērniem un vecākiem būs iespēja veidot mālā savas ģimenes veiksmes simbolus – laimes pogas, ziedu motīvus, rotas vai pasaku tēlus.

    Lasīt vairāk
  • 09-05-2018

    Poļu kultūras centrs aicina uz foto izstādi

    2018.gada 10.maijā plkst. 16:00 Poļu kultūras centrā tiks atklāta Valijas Plataces foto izstādes “Viņa: sieviete” atklāšana. Valija Platace ir dzimusi un izaugusi Krāslavā, bet jau daudzu gadu garumā par savu dzīvesvietu ir izvēlējusies Daugavpili. 

    Lasīt vairāk
  • 09-05-2018

    Latgalē izraudzīts Dziesmu un deju svētku vēstnešu pāris

    Lasīt vairāk
  • 09-05-2018

    Baltā galdauta svētki

    4.maijā Latvijas pilsētās un laukos atzīmē Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas dienu – PAR dienu. Valsts vidienē un nomalēs par godu šim notikumam svin Baltā galdauta svētkus, kuros sanāk kopā radi, kaimiņi, draugi, viena pagasta ļaudis, lai klātu svētku galdu un paustu kopības sajūtas.

    Daugavpils pilsētas 7.pirmsskolas izglītības iestāde jau otro gadu svin Baltā galdauta svētkus. Šogad svētkos aicinājām Daugavpils pilsētas pirmsskolas iestāžu vadītāju vietniekus, lai dalītos pieredzē, kādus darbus esam veikuši, gaidot Latvijas simtgadi. 

    Lasīt vairāk