Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 17-05-2018

    7. starptautiskais Latgales grafikas simpozijs Daugavpilī

    No 25. maija līdz 8. jūnijam Daugavpils Marka Rotko mākslas centra organizētais 7. starptautiskais Latgales grafikas simpozijs Daugavpilī pulcēs desmit grafikas mākslinieces no Polijas, Portugāles, Grieķijas, Lielbritānijas, Somijas, Igaunijas, Latvijas un pat Brazīlijas. 

    Lasīt vairāk
  • 17-05-2018

    Rēķinus par pakalpojumiem saņemsim slēgtā veidā (VIDEO)

    Sakarā ar Regulu par fizisko personu datu aizsardzību stāšanos spēkā 25. maijā, rēķinus par piegādātajiem pakalpojumiem sūtīt klientiem atklātā veidā aizliegts.Uzņēmumi, kuri sniedz pakalpojumus iedzīvotājiem, spiesti izmantot aploksnes, kas, protams, prasa zināmus tēriņus. Lielākā daļa uzņēmumu jau sen piedāvā klientiem divus rēķinu piegādes variantus: pirmais, visiem ierastais, kad dokumentu sūta pa pastu un iemet pastkastē. Otrais – rēķina piegāde pa e – pastu.

    Lasīt vairāk
  • 17-05-2018

    Daugavpilī piedāvā ekskursijas “Pilsēta Daugavas krastā” pa Daugavu ar plostu un liellaivu

    Līdz ar tūrisma sezonas sākumu, no 10. maija līdz oktobrim, Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra sadarbībā ar laivu nomu  “Beibuki” grupām piedāvā ekskursijas “Pilsēta Daugavas krastā” pa Daugavu kopā ar sertificētu tūristu gidu.

    Lasīt vairāk
  • 17-05-2018

    Tulpju izstāde Rotko centrā

    Tikai 3 dienas, no 25. līdz 27. maijam Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā bezmaksas būs skatāma tulpju audzētāja, kolekcionāra un selekcionāra Jāņa Salena tulpju izstāde.

    Lasīt vairāk
  • 17-05-2018

    Daugavpils pārstāvēta Vislatvijas Skaļās lasīšanas sacensībā

    2018. gada 12. maijā Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) Ziedoņa zālē notika Vislatvijas skaļās lasīšanas sacensības nacionālais fināls. Tajā piedalījās 29 reģionālie lasīšanas čempioni – 16 zēni un 13 meitenes no visiem Latvijas novadiem. 

    Lasīt vairāk
  • 17-05-2018

    Ir brīvas vietas nometnē „Mana Latvija” jūnija mēnesī

    Jaunatnes nodaļa informē, ka nometnē „Mana Latvija”, kas atrodas  Daugavpils 3.vidusskolā ir BRĪVAS VIETAS.  Pieteikties uz nometni vajag mājas lapā www.jaunatne.daugavpils.lv, sadaļā „Nometnes”.

    Lasīt vairāk
  • 17-05-2018

    Daugavpilī godināja labākos skolēnus un viņu pedagogus (VIDEO)

    Tuvojas beigām kārtējais mācību gads. Tas ir laiks, kad var atskatīties uz paveikto un atzīmēt labākos sasniegumus. Divu dienu garumā tika sveikti labākie skolēni un skolotāji. 15. maijā Latviešu kultūras centrā notika pasākums, kura laikā tika apbalvoti pilsētas mācību iestāžu skolēni. Tā jau ir laba tradīcija sumināt mācību gada starptautisko, valsts un novada olimpiāžu, festivālu, sporta sacensību un konkursu laureātus. Prieks par to, ka tādu izglītojamo ir vairāki simti.

    Lasīt vairāk
  • 17-05-2018

    Pilsētas futbola infrastruktūra uzlabojas (VIDEO)

    Futbola stadionā, kurš atrodas Esplanādē, darbi rit pilnā sparā. Vēl pagājušajā gadā, kad tika noņemts nokalpojis mākslīgais segums, saprata, ka gumijas pamats zem tā arī kļuvis nederīgs. Tika pieņemts lēmums veikt laukuma kapitālo remontu. Vienošanās ar Futbola federāciju paredz cietās pamatnes sagatavošanu pašvaldības spēkiem, darbus gumijotā slāņa un mākslīgā seguma noklāšanā finansē pati Federācija.

    Lasīt vairāk