Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 23-04-2018

    Rotaļnodarbība kā viens no APU apguves veidiem

    Š.g. 17.aprīlī Daugavpils pilsētas 27.pirmsskolas izglītības iestādē notika APU metodiskās konferences praktiskā daļa – pieredzes apmaiņas pasākums „Rotaļnodarbība kā viens no APU apguves veidiem”.

    Lasīt vairāk
  • 23-04-2018

    Visus gaida uz pavasara Lielo talku (VIDEO)

    Pavasaris ir īstais laiks, lai savestu kārtībā vietu, kur dzīvojam, kura ir dārga, kur ir mūsu saknes. Ikgadējā pavasara talka ir lieliska iespēja to padarīt vēl mājīgāku un tīrāku. Katru gadu rūpīgie pilsētnieki, piedaloties pavasara pilsētas teritorijas kopšanās akcijā, savāc ap 40 tonnu atkritumu. Šogad talka būs 28. aprīlī.

    Lasīt vairāk
  • 21-04-2018

    Tikšanās ar nūjošanas treneri Larisu Silovu

    27. aprīlī plkst. 14.00 Latgales Centrālās bibliotēkas pasākumu zālē (Rīgas ielā 22a, 3. stāvā) visi interesenti tiek aicināti uz tikšanos ar sertificētu nūjošanas treneri Larisu Silovu par tēmu “Nūjošana – fiziskā aktivitāte veselībai un sportam”.

    Lasīt vairāk
  • 21-04-2018

    Daugavpils Krievu vidusskolas-liceja audzēkņu darbu izstāde "Klusās dabas noslēpumi"

    Š.g. 18.aprīlī Centrālās bibliotēkas periodikas sektorā (Rīgas ielā 22a, 2.stāvā)  Mākslas dienu laikā tika atklāta Daugavpils Krievu vidusskolas-liceja audzēkņu darbu izstāde "Klusās dabas noslēpumi".

    Izstādē ir skatāmi 2. - 8.klašu skolēnu darbi, kuros klusā daba attēlota dažādās tehnikās – gleznošana, zīmēšana, grafika, kolāža. Savu noslēpumu klusā daba atklāj gan krāsās, gan līnijās un tekstūrās. 

    Lasīt vairāk
  • 21-04-2018

    Daugavpils 10.vidusskolā notika teātra festivāls “Spēlēsim teātri!”

    Lasīt vairāk
  • 21-04-2018

    J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija “Mācāmies aktīvi darbojoties!”

    8.aprīlī J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas 5 skolēni Anna Šukste, Linda Putāne, Laura Putāne, Ralfs Baško, Andris Karpenko un skolotājas Anžela Volodko un Skaidrīte Baško) Erasmus+ projekta “Edukacja matematyczna poprzez sport” (“Praktiskā matemātikas mācīšana caur sporta elementiem”) gaitā devās uz Ploskas (Płoska) pamatskolu pie saviem sadarbības partneriem uz mācību mobilitāti Polijas Republikas pilsētā Zamoščā. Šī projekta partneri ir no Slovākijas (Zakladna skola. Smeralova, Presov) un Spānijas (IES Celia Viñas, Almeria).

    Lasīt vairāk
  • 21-04-2018

    Lasītmācīšana pirmsskolā

    Š.g. 19.aprīlī Daugavpils pilsētas 29.poļu pirmsskolas izglītības iestāde rīkoja pieredzes apmaiņas pasākumu „Irenas Majhžakas (I.Majchrzak) lasītmācīšanas metodika pirmsskolā”. Pasākumā piedalījās pilsētas pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogi, 9.vidusskolas un J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas skolotājas, kā arī DU Izglītības un vadības fakultātes prodekāne , docente Sandra Zariņa.

    Lasīt vairāk
  • 21-04-2018

    APBALVOTI KONKURSA „DAUGAVPILS EKSPORTSPEJĪGĀKAIS UZŅĒMUMS” UZVARĒTĀJI (VIDEO)

    Konkursā varēja piedalīties: Daugavpils pilsētas administratīvajā teritorijā reģistrētie ražošanas uzņēmumi, kas tieši vai pastarpināti pārdod savu produkciju ārpus Latvijas robežām neatkarīgi no produkcijas veida un eksporta tirgiem.  Konkurss noslēdzies un 20. aprīlī Daugavpils Domē tika apbalvoti konkursa uzvarētāji. Uzvarētājus sveica un balvas pasniedza Domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Igors Prelatovs.

    Lasīt vairāk