Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 23-04-2018

    Daugavpilī notika pasaules čempionāts hortingā (VIDEO)

    Pagājušajās brīvdienās Daugavpils Olimpiskais centrs kļuva par ļoti krāšņu pasaules mēroga sacensību norises vietu.  No 20. līdz 22. aprīlim šeit notika Trešais Pasaules čempionāts hortingā. Daugavpilī ieradās ap 200 sportistu, kuri pārstāvēja vairāk nekā 10 valstis. Sacensības notika dažādās vecuma kategorijās. Šis sporta veids ir vēl jauns, nākošgad tā dzimtenē Ukrainā atzīmēs 10 gadus, kopš tā dzimšanas.

    Lasīt vairāk
  • 23-04-2018

    ĀRZEMĒS DZĪVOJOŠO POĻU DIENAS 2018. GADA 2.–3. MAIJS

    Lasīt vairāk
  • 23-04-2018

    Arī šogad divās Daugavpils pludmalēs pie Stropu ezera plīvos Zilie karogi

    Šogad Latvijā pieteikumus Zilā Karoga sertifikātus saņēmuši 23 kandidāti, no tiem 20 peldvietas un 3 jahtu ostas. 18 peldvietās un 3 jahtu ostās Zilais Karogs plīvoja arī pērnajā gadā. Zilā Karoga sertifikāta saņemšana apliecina, ka to ieguvušās peldvietas un jahtu ostas atbilst visaugstākajiem vides aizsardzības un ilgtspējīgas saimniekošanas standartiem. Papildus šo standartu nodrošināšanai Zilā Karoga saņēmēji īsteno arī vides izglītības programmu.

    Lasīt vairāk
  • 23-04-2018

    Džeza grupa DELBECQ 3 Francija, Kanāda, Kongo

    26. aprīlī plkst. 18.00 Vienības nama koncertzālē – džeza mūzikas koncerts!

    Benuā Delbeks (Benoît Delbecq) klavieres

    Mailzs Pērkins (Miles Perkin) kontrabass

    Emils Biajenda (Emile Biayenda) sitaminstrumenti, perkusijas

    Lasīt vairāk
  • 23-04-2018

    Ārkārtas Pilsētas saimniecības komitejas izbraukuma sēde

    2018.gada 24.aprīlī  plkst.13.00

    Lasīt vairāk
  • 23-04-2018

    Latgales plānošanas reģiona pašvaldības iepazina LEAN vadības sistēmu

    2018. gada 17. un 18. aprīlī Daugavpilī aizritēja divas produktīvas dienas reģionālās praktiskās konferences ietvaros pašvaldību pārstāvjiem “Inovatīva organizācija: uzsvars uz pakalpojumu kvalitāti. Kas ir mūsu klienti un kādas ir viņu vajadzības? Efektīvs pārmaiņu process. Labās prakses piemēri.”. Konferencē piedalījās Aglonas, Balvu, Daugavpils, Ilūkstes, Līvānu, Ludzas, Preiļu, Rēzeknes, Riebiņu, Viļakas un Viļānu novadu un Daugavpils pilsētas pašvaldības, kā arī Latgales plānošanas reģiona administrācijas pārstāvji. 

    Lasīt vairāk
  • 23-04-2018

    Nosaukti LIZDA konkursa “Mūsu INFO stends” uzvarētāji

    Martā Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrība (LIZDA) rīkoja konkursu izglītības un zinātnes iestāžu arodorganizāciju (AO) kolektīviem “Mūsu INFO stends”, kurā bija aicināts piedalīties ikviens izglītības iestādes kolektīvs. Konkursa mērķis bija noskaidrot atraktīvākos izglītības, zinātnes iestāžu kolektīvus, kuri ir izveidojuši efektīvākos arodbiedrības informācijas stendus.

    Lasīt vairāk
  • 23-04-2018

    Tūrisma LAVKA

    Tuvojas tūrisma sezonas atklāšana, un LAVKA aicina tūrisma jomas speciālistus, uzņēmējus un dzīves baudītājus dalīties ar saviem piedzīvojumu stāstiem.

    Lasīt vairāk