Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 02-03-2018

    Pieteikšanās uz vasaras nometnēm sāksies 7.aprīlī

    Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļa informē, ka pieteikšanās uz bērnu un jauniešu vasaras nometnēm sāksies sestdien, 2018.gada 7.aprīlī plkst. 10.00 Jaunatnes nodaļas mājas lapā www.jaunatne.daugavpils.lv sadaļā „Nometnes”.

    Lasīt vairāk
  • 02-03-2018

    DAUGAVPILS SINFONIETTA koncertā CHERCHEZ LA FEMME

    7. martā plkst. 18.00 Vienības nama koncertzālē

    Lasīt vairāk
  • 01-03-2018

    Ar 1. maiju plāno izveidot Sporta pārvaldi

    Jautājumu sākuši skatīt Domes deputāti komiteju sēdēs. Plānots izveidot Sporta pārvaldi un Jaunatnes nodaļu, likvidējot Sporta un jaunatnes departamentu. Izstrādāti jauni nolikumi.

    Lasīt vairāk
  • 01-03-2018

    Daugavpils 32.pirmsskolas izglītības iestādē rit būvdarbi (VIDEO)

    1. martā Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Aivars Zdanovskis apmeklēja 32. pirmsskolas izglītības iestādi. Šajā izglītības iestādē jau mēnesi rit energoefektivitātes paaugstināšanas un fasāžu apdares projekta īstenošana. 18 mēnešu laikā tiks nosiltinātas bērnudārza ārējās fasādes, atjaunota ventilācijas sistēma, rekonstruēta siltumapgādes sistēma un uzstādīts energoefektīvs apgaismojums.

    Lasīt vairāk
  • 01-03-2018

    Nordplus Junior projekta partneri viesojās “Ābelītē

    Daugavpils pilsētas 11.pirmsskolas izglītības iestāde “Ābelīte” no 2017.gada veiksmīgi īsteno Nordplus Junior starptautisko skolu partnerības projektu "Teachers observing Teachers: a professional Development Tool for every school"/"Skolotāji novēro skolotājus: profesionālie attīstības rīki katrai skolai” (projekta Nr. NPJR-2017/10126). Projekta mērķi ir stiprināt Ziemeļvalstu valodu un kultūru, kā arī savstarpējo Ziemeļvalstu un Baltijas valodu un kultūru izpratni, attīstīt Ziemeļvalstu izglītības pārstāvju un institūciju sadarbību, veicināt izglītības kvalitātes uzlabošanu, izglītības radošuma un jauninājumu attīstību un stiprināt saikni starp skolu izglītību un darba dzīvi. Projektā iesaistītas 3 valstis – Latvija, Lietuva un Igaunija.

    Lasīt vairāk
  • 01-03-2018

    Baltijas valstīm – 100!

    2018.gads ražens uz simtgadēm! 16.februārī savu atjaunošanas gadadienu atzīmēja mūsu kaimiņi lietuvieši, bet 24.februārī igauņi svinēja savu neatkarības gada dienu, arī mēs 18.novembrī svinēsim Latvijas Republikas dibināšanas simtgadi, tāpēc 2018.gada 26.janvārī Daugavpils pilsētas 1.pirmsskolas izglītības iestāde noslēdza sadarbības līgumu ar Lietuvas Viļņas pilsētas bērnudārziem „Prie pasakų parko“ un „Vėjelis“, Igaunijas Sillamē pilsētas bērnudārzu „Päikseke“ un Kohtla-Jerve pilsētas bērnu dārzu „Punamütsike” un Rīgas 141.pirmsskolas izglītības iestāde "Kastanītis".

    Lasīt vairāk
  • 01-03-2018

    Ziņas no zaļākas Eiropas jeb Daugavpils 12.vidusskolas pārstāvji mācīšanās/ mācīšanas/mācību aktivitātē Itālijā

    Ar ko gan katram no mums asociējas Itālija? Kāda tā ir? Kādi ir tur dzīvojošie cilvēki?
    Kādas ir skolas un kā tur notiek mācības? Uz šiem un daudziem citiem jautājumiem pavisam droši var atbildēt Daugavpils 12.vidusskolas 7.a klases skolēni Arta Lazdāne, Ieva Trokša, Aleksejs Jefremkins un Edvīns Puļaho un skolotājas Aiva Ozoliņa un Inese Soma, kuri no 2018.gada 19.februāra līdz 24.februārim Itālijā, Viterbo pilsētā, Istituto Comprensivo “Fantappié”, piedalījās pirmajā mācīšanās/ mācīšanas/mācību aktivitātē Eiropas Savienības Erasmus+ programmas Pamatdarbības Nr. 2 (KA2) Stratēģisko skolu sadarbības partnerību projekta “News from a greener Europe” ietvaros (“Ziņas no zaļākas Eiropas”; līguma Nr. 2017-1-IT02-KA219-036499_5).

    Lasīt vairāk
  • 01-03-2018

    Projekta nedēļa “Gotiņas stāsti par pienu”

    Daugavpils pilsētas 10.pirmsskolas izglītības iestādē “Pasaciņa” februāra pēdējā nedēļa tika pasludināta par pienam veltītu projekta nedēļu. Projektā aktīvi iesaistījās 5.grupas audzēkņi (vecums 4 – 5 gadi), kā arī bērnu vecāki un projekta organizatore – pirmsskolas izglītības skolotāja Aleksandra Vinogradova.

    Lasīt vairāk