Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 15-03-2018

    VID konsultēs jaunos uzņēmējus “Starta dienā” Daugavpilī

    Šī gada 22. martā Daugavpilī notiks Latgales reģionā gada vērienīgākais bezmaksas pasākums jaunajiem uzņēmējiem “Starta diena”. Arī šogad tajā piedalīsies Valsts ieņēmumu dienesta (VID) nodokļu eksperti, lai konsultētu pasākuma apmeklētājus par uzņēmējdarbības uzsākšanu un VID e-pakalpojumiem. Visi interesenti līdz šī gada 21. martam ir aicināti elektroniski pieteikt savu dalību ALTUM interneta vietnē: https://www.altum.lv/lv/notikumi.

    Lasīt vairāk
  • 15-03-2018

    Notiek pieteikšanās konkursam “Daugavpils eksportspējīgākais uzņēmums”

    Vēljoprojām, līdz 6.aprīlim, notiek pieteikšanās Daugavpils pilsētas domes izsludinātajam konkursam “Daugavpils eksportspējīgākais uzņēmums”. Konkursā aicinām piedalīties Daugavpils pilsētas administratīvajā teritorijā reģistrētos ražošanas uzņēmumus, kuri tieši vai pastarpināti pārdod savu produkciju ārpus Latvijas robežām neatkarīgi no produkcijas veida un eksporta tirgiem. 

    Lasīt vairāk
  • 15-03-2018

    Jauniešu vasaras nodarbinātības programmas (15-19 gadi) 2018 rezultāti

    8.martā beidzās reģistrācija uz jauniešu vasaras nodarbinātības programmu 15-19 gadi Jaunatnes nodaļas mājas lapā. Katram jaunietim pēc reģistrēšanās vasaras nodarbinātībai uz e-pasta adresi tika nosūtīts kods ar kura palīdzību ir iespējams apskatīties vai ir ticis pamatsarakstā.

    Lasīt vairāk
  • 15-03-2018

    Daugavpils mēra kauss 2018

    No 16. līdz 18. martam Daugavpils ledus hallē notiks bērnu starptautiskais hokeja turnīrs, kurā piedalīsies bērnu komandas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas un Krievijas. Turnīra atklāšana būs 16.martā plkst. 17:30. Turnīrā piedalīsies 6 bērnu komandas, vecumā līdz 10 gadiem.

    Lasīt vairāk
  • 14-03-2018

    Daugavpilieši lielajos lasīšanas svētkos Latvijas Nacionālajā bibliotēkā

    2018. gada 10. martā Latvijas Nacionālajā bibliotēkā notika “Lielie lasīšanas svētki” – lasīšanas veicināšanas programmas “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija 2017” noslēguma un apbalvošanas pasākums. Tajā piedalījās lasīšanas eksperti no visiem Latvijas novadiem, tostarp arī aktīvākie programmas dalībnieki no Daugavpils.

    Lasīt vairāk
  • 14-03-2018

    Daugavpils pilsētas telpu futbola čempionātā fināls ir klāt!

    Gandrīz 3 mēneši bija vajadzīgi lai noskaidrotu Daugavpils labākās komandas telpu futbolā. Šo svētdien Daugavpils Olimpiskajā centrā tiks noteikta čempionu komanda Daugavpils pilsētas čempionātā telpu futbolā.

    Lasīt vairāk
  • 14-03-2018

    Izstāde "Pinkaini un pūkaini"

    20. martā plkst. 15.30 Poļu Kultūras centrā (Varšavas 30) tiks atklāta Bērnu mākslas skolas audzēkņu izstāde "Pinkaini un pūkaini" . Tas ir bērnu veidots stāsts par mīļdzīvniekiem mums apkārt. Izstādes darbi tapa no bērnu radošiem eksperimentiem Zīmēšanas un Gleznošanas stundās.

    Lasīt vairāk
  • 14-03-2018

    Daugavpilī sniegs ģimenes asistenta pakalpojumu

    2018.gada 5.martā Latvijas Republikas  Labklājības ministrijas Sociālo pakalpojumu sniedzēju reģistrā tika reģistrēts jauns Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes “Sociālais dienests” sniegtais sociālais pakalpojums “Ģimenes asistenta pakalpojums”.

    Lasīt vairāk