Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

14-03-2018

Daugavpils pilsētas telpu futbola čempionātā fināls ir klāt!


Gandrīz 3 mēneši bija vajadzīgi lai noskaidrotu Daugavpils labākās komandas telpu futbolā. Šo svētdien Daugavpils Olimpiskajā centrā tiks noteikta čempionu komanda Daugavpils pilsētas čempionātā telpu futbolā.

Finālā tika divas, patiešām ambiciozas, komandas: Dinaburg 1275 un Daugavpils futbola asociācijas komanda. Var pateikt, ka Dinabrg 1275 komanda ir pagājušā gada čempioni, jo vairāki šis komandas futbolisti spēlēja 2017.gada čempionvienības “Imbir” komandas sastāva, savukārt Daugavpils futbola asociācijas komanda, vairāk kā cienīgi šogad pārstāv mūsu pilsētu valsts līmenī, izcīnot šajā sezona 2.vietu Latvijas kausa izcīņā.

Līdz ar to svētdien visus futbola līdzjutējus sagaida ļoti interesanta spēle.

Ceļš līdz finālam abām komandām nebija viegls. Grupu stadija komandas piedzīvoja pa 2 zaudējumiem, kas tomēr neliedza tām ieņemt pirmās divas vietas savās grupās un izslēgšanas stadiju sākt no ceturtdaļfināla.

Pirmajā izslēgšanas spēlē Dinauburg 1275 sīvā cīņā uzvarēja Lokomotīve/RSS komandu (2:1), savukārt vieta finālā izšķīrās tikai pēc spēles 6 metru sitienos, kur tika pieveikta ‘’Sparta’’ Demene komanda (5-5 (3-2)).

Daugavpils futbola asociācijā ceturtdaļfinālā uzvarēja Lebedev team ar rezultātu 7-4, un pusfinālā neatstāja nekādas izredzes Bi-Lans komandai (3-0).

Papildus intrigu finālā ieviesīs arī cīņa par čempionāta labākā vārtu guvēja titulu. Pašlaik līderos ir trīs futbolisti: Iļja Ševčuks (BFC Daugavpils-seniori) – 16 vārti, Vjačeslavs Vansovičs (Daugavpils futbola asociācija)  – 16 vārti, Pavels Riževskis (Dinaburg 1275) - 15 vārti. 

Līdz ar to gaidām visus futbola līdzjutējus 18. martā Daugavpils Olimpiskajā centrā plkst. 15.00 uz spēli par 3.vietu starp komandam “Sparta” Demene un Bi-Lans, un plkst. 16.00 uz lielo finālu starp komandam Dinaburg 1275 un Daugavpils futbola asociācija.

Uzreiz pēc fināla notiks apbalvošanas ceremonija un plkst. 18.00 Latvijas čempionāta telpu futbola 1.līgas playoff spēle - LDZ Cargo/DFA - RSU/Miltiņkrogs-Dobele.




Atpakaļ