Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 20-03-2018

    Teātra LAVKA

    Jūs zinājāt, ka martā tiek svinēta Starptautiskā teātra diena? LAVKA komanda klusībā vienmēr ir vēlējusies uzzināt, kāda tad ir noslēpumainā teātra aizkulišu pasaule, tāpēc nekādā gadījumā nevarēja palaist garām iespēju pavērt šo priekškaru nedaudz plašāk teātra svētkiem par godu

    Lasīt vairāk
  • 20-03-2018

    Informācija par izmaiņām pilsētas autobusu kustības sarakstos

    Lasīt vairāk
  • 20-03-2018

    Daugavpils teātra „Kailais karalis” dosies uz starptautisku teātra festivālu Sanktpēterburgā

    Aprīlī Daugavpils teātris dosies uz Sanktpēterburgu, lai ar izrādi „Kailais karalis” (rež. O. Šapošņikovs) piedalītos starptautiskā teātra festivālā „Tikšanās Krievijā” („Встречи в России”). Kopš savas pirmizrādes, gatavojoties festivālam,  izrāde „Kailais karalis” ir piedzīvojusi dažas būtiskas izmaiņas, tāpēc aicinām skatītājus šo piektdien, 23. martā pl.18.30, noskatīties izrādes „Kailais karalis” atjaunoto versiju!

    Lasīt vairāk
  • 20-03-2018

    Bibliotēka aicina atzīmēt Teātra dienu

    Svinot Starptautisko teātra dienu, 27. martā plkst. 16.30 Latgales Centrālās bibliotēkas pasākumu zālē (Rīgas ielā 22a, 3. stāvā) notiks Daugavpils 9. vidusskolas skolēnu rīkots pasākums “Cilvēks sākas no labestības”. Pasākuma ietvaros skolēni dalīsies pieredzē, kas gūta, piedaloties starptautiskā projektā “Labestības kapsula”, un prezentēs publikai projekta gaitā tapušu pasakas dramatizējumu.

    Lasīt vairāk
  • 20-03-2018

    ALTUM 22. martā Daugavpilī aicina uz “Starta dienu” jaunajiem uzņēmējiem

    22. martā Daugavpilī notiks Latgales reģionā gada vērienīgākais bezmaksas pasākums jaunajiem uzņēmējiem “Starta diena”. Pasākumu rīko Attīstības finanšu institūcija ALTUM un uz to ir aicināts ikviens interesents, kuram ir sava biznesa ideja un vēlme to īstenot, kā arī ikviens uzņēmums vecumā līdz 5 gadiem, kas meklē izaugsmes iespējas.

    Lasīt vairāk
  • 20-03-2018

    Lielās idejas īstenošana pirmsskolas izglītības iestādē

    Sēklas! Interesanti, kas tās ir? Kur tās slēpjas? Kāpēc tās ir nepieciešamas? Kāda ir to nozīme cilvēku dzīvē? Vai vienmēr visas sēklas vienādi ātri augs?

    Lasīt vairāk
  • 20-03-2018

    Daugavpils pilsētas mazākumtautību skolu gatavība pārejai uz mācībām valsts valodā vispārējā izglītībā

    Izglītības un zinātnes ministrijas izstrādātie grozījumi Izglītības likumā un Vispārējās izglītības likumā paredz pakāpeniski līdz 2021.gada 1.septembrim pāriet uz mācībām valsts valodā vidusskolā. Pāreja uz mācībām valsts valodā paredz, ka vispārējā izglītībā centralizētie eksāmeni 12.klasē tikai valsts valodā notiks jau no 2017./2018.mācību gada, savukārt 9.klašu beidzēji valsts pabaudījumus tikai valsts valodā kārtos, sākot ar 2019./2020.mācību gadu – šos grozījumus Ministru kabineta noteikumos valdība pieņēma jau vasarā.

    Lasīt vairāk
  • 19-03-2018

    Lieldienu labdarības tirdziņš

    19. martā Dienas aprūpes centrā personām ar garīga rakstura traucējumiem, Arhitektu ielā 21, tika atklāts tradicionālais Lieldienu labdarības tirdziņš. Tā ir ļoti skaista un vērtīga tradīcija, kura sākās vairākus gadus atpakaļ pēc Centra darbinieku iniciatīvās, un šajā laikā ir kļuvusi par daudzu pilsētnieku iemīļots pasākumu.

    Lasīt vairāk