Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

19-03-2018

Lieldienu labdarības tirdziņš


19. martā Dienas aprūpes centrā personām ar garīga rakstura traucējumiem, Arhitektu ielā 21, tika atklāts tradicionālais Lieldienu labdarības tirdziņš. Tā ir ļoti skaista un vērtīga tradīcija, kura sākās vairākus gadus atpakaļ pēc Centra darbinieku iniciatīvās, un šajā laikā ir kļuvusi par daudzu pilsētnieku iemīļots pasākumu. Tirdziņa atklāšanā piedalijās Neredzīgo biedrības mūzikas ansambļa solisti, kuri sniedza nelielu koncertu Centra klientiem, viņu vecākiem un darbiniekiem.

Labdarības tirdziņā var iegādāties visdažādākos rokdarbus, suvenīrus un dāvanas, kurus izgatavoja Centra klienti nodarbību telpās. Šādas nodarbības pieradina personas ar īpašām vajadzībām pie pastāvīgas nodarbinātības, uzlabo viņu psiholoģisko un emocionālo stāvokli, attīsta radošās un saskarsmes spējas, attīsta atbildības sajūtu.

Rokdarbus var iegādāties par ziedojumu, sagādājot prieku saviem tuviniekiem, kā arī piedaloties labdarības akcijā pirms Lieldienu svētkiem, kas nozīme “darīt labu” tiem, kuriem ir nepieciešama labestība un sapratne.

Labdarības tirdziņa darba laiks: darba dienās no 19.03. līdz 29.03.2018. gada, no plkst.10.00 līdz 16.00.




Atpakaļ