Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 12-02-2018

    Pirmsskolas mācību iestādēs uzsākti stingri gripas profilakses drošības pasākumi (VIDEO)

    Kā paziņoja Daugavpils Izglītības pārvaldē, situācija ar gripas un citu vīrusa infekciju saslimšanu uz 12. februāri  skolās un pirmsskolas mācību iestādēs, salīdzinot ar pagājušo nedēļu, izmainījās minimāli. Skolās nodarbībās piedalās 83% audzēkņu. Visas klases strādā ierastā režīmā. Bērnu dārzos situācija ir nedaudz sliktāka – tikai 63% apmeklē šīs mācību iestādes.  Vecākiem nākas atgādināt - jau pamanot saslimšanas pirmos simptomus, bērns ir jāatstāj mājās un jāizsauc ģimenes ārsts.

    Lasīt vairāk
  • 12-02-2018

    Kļūsti par brīvprātīgo “Labie darbi Daugavpils reģionā”!

    Vēlies būt brīvprātīgais? Aplūko mājas lapu www.brivpratigie.lv .

    Iespēja darboties kopā ar biedrību "Attīstības aģentūra We&You", rīkot dažādas aktivitātes Daugavpils reģionā un apgūt projektu izstrādes prasmes.

    Lasīt vairāk
  • 12-02-2018

    Telpu futbols

    Lasīt vairāk
  • 12-02-2018

    Daugavpilī notika Skolēnu mācību uzņēmumu Reģionālais gadatirgus “Cits Bazārs” (VIDEO)

    10. februārī no plkst. 10.00 līdz 15.00 T/P ,,Solo” 2. stāvā notika Reģionālais Skolēnu mācību uzņēmumu (SMU) gadatirgus ,,Cits Bazārs”. Dalībai pieteicās 28 jauniešu veidoti uzņēmumi no Daugavpils pilsētas un novada, Viļānu, Rīgas, Ogres pilsētas skolām, kuri piedāvāja daugavpiliešiem un pilsētas viesiem savus oriģinālos izstrādājumus – kosmētiku, dažādus koka izstrādājumus, interjera priekšmetus un aksesuārus, kā arī pastkartes, bižutēriju, rotaļlietas un vēl citas preces un pakalpojumus.

    Lasīt vairāk
  • 12-02-2018

    Zem palielināmā stikla „Cilvēks parastais”

    16. februārī uz Daugavpils teātra skatuves notiks pirmizrāde poļu režisores Lucinas Sosnovskas iestudējumam „Cilvēks parastais” (mazā forma). Izrādes valoda - krievu.

    Lasīt vairāk
  • 12-02-2018

    Rīgas ielas tirdziņš “Plašā Masļeņica” 17.februārī

    Visi tiek aicināti svinēt Masļeņicas svētkus un apmeklēt svētku tirdziņu Rīgas ielā. Tirdzniecībai var pieteikties līdz 13. februārim plkst. 14.00.

    Lasīt vairāk
  • 12-02-2018

    „Domāt. Sarunāt. Sadarboties”

    Turpinot uzsākto Daugavpils pilsētas 4.speciālās pirmsskolas izglītības iestādes projektu „Vecāku skola”, š.g. 6.februārī iestādē tika organizēta sadarbības aktivitāte ar bērnu vecākiem „Domāt. Sarunāt. Sadarboties”, kuras mērķis bija atrast kopīgas atbildes laimīgas bērnības videi. Pateicoties aktīvai vecāku dalībai projekta aktivitātē „Apaļais galda”, kura mērķis – pilnveidot izglītības iestādes un ģimenes sadarbības metodes un formas bērnu attīstības un mācīšanās procesa atbalstam, kompetenču pieejās balstīta pedagoģiskā procesa organizācijai,  ģimeņu vērtību un vajadzību izzināšanai un respektēšanai, iestādē tika atspoguļota projekta krāšņākā puse – fotogrāfiju izstāde „Laimīgs bērns vecāku acīm pirmsskolā”.

    Lasīt vairāk
  • 12-02-2018

    Pirmā JNIC organizāciju stratēģiskā tikšanās 2018. gadā

    Jauniešu neformālās izglītības centrā (JNIC) 6. februārī notika pirmā jauniešu organizāciju stratēģiskā tikšanās 2018. gadā. Šīs tikšanās  mērķis –  saliedēt JNIC organizācijas un veicināt JNIC resursu efektīvu izmantošanu Daugavpils jauniešu labā.

    Lasīt vairāk