Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

12-02-2018

Daugavpilī notika Skolēnu mācību uzņēmumu Reģionālais gadatirgus “Cits Bazārs” (VIDEO)


10. februārī no plkst. 10.00 līdz 15.00 T/P ,,Solo” 2. stāvā notika Reģionālais Skolēnu mācību uzņēmumu (SMU) gadatirgus ,,Cits Bazārs”. Dalībai pieteicās 28 jauniešu veidoti uzņēmumi no Daugavpils pilsētas un novada, Viļānu, Rīgas, Ogres pilsētas skolām, kuri piedāvāja daugavpiliešiem un pilsētas viesiem savus oriģinālos izstrādājumus – kosmētiku, dažādus koka izstrādājumus, interjera priekšmetus un aksesuārus, kā arī pastkartes, bižutēriju, rotaļlietas un vēl citas preces un pakalpojumus.

Skolēnu mācību uzņēmumu veido un vada paši 4. – 12. klašu skolēni. Tā darbībai piemīt izglītojošs raksturs. Atklājot pasākumu, karjeras konsultante Santa Čeirāne novēlēja visiem tirdziņa dalībniekiem veiksmi uzņēmējpieredzes krāšanā.

Tā ir vienreizēja iespēja, praktiski darbojoties, pašiem ražot un pārdot preces vai pakalpojumus.

Ar saviem oriģinālajiem izstrādājumiem Daugavpili šajā tirdziņā  pārstāvēja pilsētas 3. vidusskolas jaunie uzņēmēji.

Gadatirgus ietvaros notika jauno uzņēmumu izvērtēšana un apbalvošana 7 nominācijās – Labākā pārdošanas komanda, Kvalitātes produkts, Inovatīvs produkts, Labākā reklāma, Labākā dāvana, Videi draudzīgs produkts un Labākais stends. 

Izvērtēšanu veica pieredzējusi profesionāļu komanda, kurā bija pārstāvji no Swedbank, Daugavpils pilsētas domes Attīstības departamenta, Latgales uzņēmējdarbības centra (LUC), Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras un uzņēmuma SIA “Dautkom+”.

Domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ