Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 23-01-2018

    Reģistrācija uz vasaras darbu jauniešiem!

    Informējām, ka šogad jauniešiem no 13 līdz 14 gadiem reģistrācija uz darbu 2018.gada vasaras periodā notiks elektroniski!!! Bet ne pie sociālajiem pedagogiem savās skolas kā bija iepriekš. Reģistrācija sāksies jau 3.februārī plkst. 11.00 Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļas mājas lapā https://jaunatne.daugavpils.lv/lv/departaments/darbs. Reģistrēties būs iespējams līdz 15.februārim.

    Lasīt vairāk
  • 22-01-2018

    Uzņēmums ,,Labiekārtošana – D” aktīvi strādā arī ziemas sezonā (VIDEO)

    Ziemas periodā uzņēmuma ,,Labiekārtošana – D” darbinieki nesēž dīkā. Pilsēta ir rūpju pilna saimniecība, tāpēc kārtējo darbu pietiek. Ir arī neplānoti darbi, kurus jādara steidzami un operatīvi. Piemēram, novērst avārijas sekas. Pagājušajās brīvdienās Smilšu un Jelgavas ielas krustojumā bija nobraukts ielas apgaismojuma balsts.

    Lasīt vairāk
  • 22-01-2018

    BFC Daugavpils aizvadīja pirmo pārbaudes spēli

    Lietuvas galvaspilsēta Viļņā iesācies tradicionālais Viļņas Ziemas kauss. Pirmo turnīra spēli aizvadīja arī mūsu komanda, kas nospēlēja 2:2 ar Lietuvas 1. līgas vienību “Vytis”. Pa vārtu guvumam Dmitrijam Klimaševičam un Iļjam Ševčukam. 

    Lasīt vairāk
  • 22-01-2018

    Latvijas čempionāts cīņas sporta veidos 2018

    20. janvāri Salaspils sporta namā norisinājās Latvijas čempionāts cīņas sporta veidos pieaugušiem.

    Čempionātā piedalījās arī ievērojams skaits Daugavpils sportistu un  bez medaļām mūsu cīkstoni nepalika.

    Lasīt vairāk
  • 22-01-2018

    Pilsētbūvniecības un vides komisijas sēde

    2018.gada 26.janvārī plkst.9.00

    Lasīt vairāk
  • 22-01-2018

    No sirds uz sirdi

         Š.g. 18.janvārī Daugavpils pilsētas 23.pirmsskolas izglītības iestādes “Rozīte” bērni un pedagogi Latvijas Sarkanā krusta programmas ietvaros ar devīzi “No sirds uz sirdi” devās uz Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes “Sociālais dienests” Sociālo pakalpojumu nodaļas Dienas aprūpes centru personām ar garīga rakstura traucējumiem.

    Lasīt vairāk
  • 22-01-2018

    Latvijas simtgadē atvērsim baltkrievu dārgumu lādi!

    «Куфар беларускіх скарбаў» (“Baltkrievu dārgumu lāde”) - tā saucas Daugavpils Baltkrievu kultūras centra projekts, veltīts Latvijas Republikas simtgadei. Mākslinieciski novadpētnieciskā akcija startēs 31. janvārī un turpināsies visu gadu ar dažāda veida pasākumiem, kuros skatītāji tiks iepazīstināti ar baltkrievu  materiālo un nemateriālo mantojumu. Projekts noslēgsies ar festivāla “Baltkrievu gadatirgus Daugavpilī”koncertu un muzeja ekspozīcijas atklāšanu. 

    Lasīt vairāk
  • 22-01-2018

    Daugavpils tūrisma piedāvājumu popularizēs tūrisma izstādē Viļņā

    26. – 28. janvārī Viļņā Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūras pārstāvji Latvijas nacionālajā stendā kopā Daugavpils Marka Rotko mākslas centra speciālistiem un citu reģionu kolēģiem piedalīsies  kaimiņvalsts Lietuvas tūrisma izstādē “Adventur 2018”

    Lasīt vairāk