Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

22-01-2018

Uzņēmums ,,Labiekārtošana – D” aktīvi strādā arī ziemas sezonā (VIDEO)


Ziemas periodā uzņēmuma ,,Labiekārtošana – D” darbinieki nesēž dīkā. Pilsēta ir rūpju pilna saimniecība, tāpēc kārtējo darbu pietiek. Ir arī neplānoti darbi, kurus jādara steidzami un operatīvi. Piemēram, novērst avārijas sekas. Pagājušajās brīvdienās Smilšu un Jelgavas ielas krustojumā bija nobraukts ielas apgaismojuma balsts.

Kad ieradās filmēšanas grupa, notriektais stabs jau operatīvi bija novākts – tas apdraudēja autotransporta un gājēju kustības drošību. Balsts tiks atjaunots ar apdrošinātāju palīdzību un to centīsies izdarīt pēc iespējas ātrāk.

Bet ir arī kārtējie plānotie darbi, kurus uzņēmums veic ziemas periodā. Tā ir koku un krūmu sanitārā izciršana.

Nepievilcīgie biezokņi ne tikai bojā vizuālo iespaidu par pilsētu, bet dažkārt ir arī bīstami.  Tā Višķu ielas privātsektora rajona iedzīvotāji sūdzējās par zaļās joslas stāvokli gar ielu.

Pagājušajā nedēļā uzņēmuma ,,Labiekārtošana – D” specializētā brigāde iztīrīja zaļo joslu Višķu ielā no audzēm un atkritumiem.

Šonedēļ darbi notiek jau Nīderkūnos. Šeit gar ceļu aug kārkli, kuri nupat kritīs uz ceļa.

Ciemata iedzīvotāji sūdzējās, ka stipra vēja laikā koki lūst un var ne tikai nosprostot ceļu, bet arī bojāt blakusesošās mājas. Tāpēc pēc pilsētas Domes Komunālās saimniecības pārvaldes rīkojuma šo koku audzi izlemts novākt.

Uzņēmuma darbiniekiem rūpju pastāvīgi ir daudz, bet no patīkamajām – dēstu audzēšana pilsētas apzaļumošanai. Par to, kādas puķes rotās pilsētu vasarā, pastāstīsim nākošnedēļ.

Domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ