Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 06-11-2017

    Nosauc konkursa “Ģimenei draudzīga pašvaldība” deviņas finālistes

    Zināmas konkursa “Ģimenei draudzīga pašvaldība” deviņas finālistes – pašvaldības, kas tika noteiktas vērtējot pašvaldību iesniegto informāciju un iedzīvotāju oktobrī sniegto vērtējumu vietnē www.vietagimenei.lv.

    Lasīt vairāk
  • 06-11-2017

    Notika diskusija „Kāpēc ir vērts dzīvot Latvijā?” (VIDEO)

    3. novembrī viesnīcas „Latgola” konferenču zālē sapulcējās diskusijas „Kāpēc ir vērts dzīvot Latvijā?” dalībnieki. Valsts izglītības satura centrs atzina, ka šis jautājums ir aktuāls, un projekta „Labo darbu maratons” ietvaros, kas veltīts Latvijas Republikas simtgadei, organizēja skolotāju un skolēnu tikšanos ar diskusijas dalībniekiem – Saeimas deputātu Juri Viļumu, Daugavpils pilsētas domes deputātu Jāni Dukšinski, Ļubļinas Katoļu universitātes absolventi Ivonnu Orlovu un žurnālistu Valentīnu Lukaševiču.

    Lasīt vairāk
  • 06-11-2017

    Rotko centrā jaunās izstāžu sezonas atklāšana

    99. Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienas priekšvakarā, 16. novembrī plkst. 16:00 Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā jaunās izstāžu sezonas atklāšana – ZIEMEĻNIECISKAIS ŠARMS.

    Lasīt vairāk
  • 06-11-2017

    Ekoskolu Rīcības dienas Daugavpils 12.vidusskolā

    No š.g. 30.oktobra līdz 5.novembrim nedēļu ilgās aktivitātēs aizvadītas visas pasaules Ekoskolu Rīcības dienas. Kopš 2012.gada skolas no visas pasaules, tostarp gandrīz 200 skolas Latvijā, rīko dažāda veida un mēroga pasākumus, lai aicinātu sabiedrību pievērsties videi draudzīgākam dzīvesveidam. 

    Lasīt vairāk
  • 06-11-2017

    Latvijas un Polijas Neatkarības diena

    Polijā katru gadu Neatkarības dienu svin 11. novembrī, lai atzīmētu suverēnas valsts pasludināšanu, kā arī Vācijas, Krievijas un Austrijas valdīšanas beigas. Pirmais pasaules karš beidzās 1918. gada 11. novembrī un pēc 123 gadu pārtraukuma Polija atkal parādījās Eiropas kartē. Šajā diena par valsts vadītāju kļuva Juzefs Pilsudskis, Polijas maršals. 

    Lasīt vairāk
  • 06-11-2017

    Šonedēļ pirmizrāde komēdijai „Randiņi trešdienās”

    9. novembrī plkst. 18.30 Daugavpils teātrī notiks pirmizrāde komēdijai latviešu valodā „Randiņi trešdienās”, kura ir pirmais Karēlijas Nacionālā teātra galvenā režisora Andreja Dežonova iestudējums Daugavpils teātrī.

    Lasīt vairāk
  • 06-11-2017

    Ārējā apgaismojuma remontdarbi

    Lasīt vairāk
  • 06-11-2017

    Turnīrā Lietuvā tikai viens zaudējums pamatlaikā un 8. vieta

    Starptautiskajā futbola turnīrā “Ateitis Cup” U14 vecuma grupā BFC Daugavpils sešās spēlēs tika pie trīs uzvarām, divas reizes spēlēja neizšķirti un vienreiz piekāpās savam pretiniekam. Noslēguma tabulā tas deva 8. vietu 20 komandu konkurencē.

    Lasīt vairāk