Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

06-11-2017

Turnīrā Lietuvā tikai viens zaudējums pamatlaikā un 8. vieta


Starptautiskajā futbola turnīrā “Ateitis Cup” U14 vecuma grupā BFC Daugavpils sešās spēlēs tika pie trīs uzvarām, divas reizes spēlēja neizšķirti un vienreiz piekāpās savam pretiniekam. Noslēguma tabulā tas deva 8. vietu 20 komandu konkurencē.

Jurija Sokolova trenētie Latvijas čempionāta bronzas godalgu ieguvēji Viļņā tika ielozēti vienā grupā ar Baltkrievijas, Lietuvas un Igaunijas komandām. Turnīra atklāšanas spēlē ar 5:0 tika sagrauta “Irbis” no Igaunijas, bet otrajā duelī saspringtā cīņā tika fiksēts bezvārtu neizšķirts ar labi pazīstamo BATE no Baltkrievijas.

Pirmās dienas pēdējā spēlē ar 3:0 tika apspēlēta Igaunijas vienība “Maardu”, tādējādi pirms otrās dienas saglabājās labas izredzes uz pirmo vietu grupā un cīņu par godalgām šajā turnīrā. Otrajā dienā ar 2:0 tika uzvarēta Viļņas “Ateitis” un viss bija atkarīgs no BATE un Igaunijas Maardu spēles iznākuma. Baltkrievi nedrīkstēja šajā spēlē uzvarēt ar vairāk nekā trīs vārtu pārsvaru, taču igauņi nespēja pretoties pretinieku pārspēkam – 1:6. Sliktākas gūto un ielaisto vārtu attiecības dēļ BFC Daugavpils apakšgrupā ieņēma otro pozīciju un turpināja cīņu par 5.-8. vietu.

Kā jau tādos turnīros ierasts, vairāki futbolisti guva savainojumus un pēdējās spēlēs Daugavpils vairs nevarēja spēlēt ar labāko sastāvu. Saspringtā duelī pret Tallinas “Harju” tika piedzīvots minimāls zaudējums ar 0:1, bet svētdienas agrā rītā pret Maskavas “Rodina” pamatlaiks noslēdzās ar rezultātu 2:2. Ļoti ilgstošā pēcspēles sitienu sērijā pārāki tomēr bija Krievijas futbolisti, izcīnot septīto vietu. Daugavpils šoreiz palika astotajā pozīcijā.

Par turnīra uzvarētājiem kļuva Paņevēžas futbola akadēmijas audzēkņi, kuri finālā pārspēja Minsku. Bronzu ieguva Tallinas “Legion”, bet BATE samierinājās ar ceturto vietu. 




Atpakaļ