Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 27-10-2017

    Daugavpilieši tiek aicināti balsot par savu pilsētu- ģimenei draudzīgāko pašvaldību!

    Atlikušas vien 5 dienas, lai iedzīvotāji varētu nobalsot par, viņuprāt, ģimenei draudzīgāko pašvaldību! Savu viedokli par pašvaldību pakalpojumiem ir izteikuši vairāk kā 24 000 iedzīvotāju.

    Lasīt vairāk
  • 27-10-2017

    Gūstot jaunu pieredzi

    Š.g. 26.oktobrī pilsētas skolu mājturības un tehnoloģiju skolotāji devās mācību ekskursijā uz PIKC “Daugavpils tehnikums”. Savas viesmīlīgās durvis vēra visas trīs tehnikuma filiāles, kurās skolotāji iepazinās ar atsaucīgo un erudīto pedagogu kolektīvu, apskatīja tehnikuma skaistās telpas, moderno aprīkojumu un darbarīkus, tai skaitā arī darbam ar metālu, tekstilu, kā arī tika piedāvāta praktiska nodarbība šūšanā. 

    Lasīt vairāk
  • 27-10-2017

    Latgales Centrālā bibliotēka nosvinēja savu 80. jubileju (VIDEO)

    21. gadsimtā Latgales Centrālā bibliotēka ienāca kā mūsdienīga, daudzfunkcionāla kultūras un izglītības iestāde ar uzticamu lasītāju loku, atsaucīgu personālu, plašu grāmatu krājumu, atjaunotām, funkcionālām telpām vēsturiskajā Vienības namā, kā arī sešām filiālēm dažādos pilsētas mikrorajonos.

    Lasīt vairāk
  • 27-10-2017

    Daugavpils Taekvondo panākumi Krievijā

    Sanktpēterburgā norisinājās starptautisks kaujas mākslu turnīrs “Baltijas jūras kauss”, kurš šogad sapulcināja vairāk nekā 760 sportistu no 8 valstīm. Latvijas izlases sastāvā šajās sacensībās piedalījās arī divi mūsu Daugavpils “Jitae” kluba sportisti.

    Lasīt vairāk
  • 27-10-2017

    Daugavpils pilsētas pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas un īpašuma atsavināšanas komisijas sēde

    2017.gada 30.oktobrī plkst.9.00

    Lasīt vairāk
  • 27-10-2017

    Daugavpilī uzstāsies slavens bērnu ansamblis “Rovesnik”

    2017.gada 2. novembrī Daugavpilī notiks bērnu deju ansambļa “Rovesnik”(Baltkrievija) koncerts. Nopelniem bagātais amatierkolektīvs, Baltkrievijas Republikas prezidenta prēmijas laureāts, starptautisko festivālu un konkursu laureāts dāvinās daugavpiliešiem lielisku vakaru. Koncerta sākums plkst. 18.00, Daugavpils Universitātē (Parādes iela 1). 

    Lasīt vairāk
  • 27-10-2017

    Daugavpils cietoksnī aizvadīta ražīga tūrisma sezona

    2017. gads Daugavpils cietoksnī bija ražīgs gan  aizvadīto pasākumu, gan arī apmeklētāju skaita ziņā: no janvāra līdz septembra beigām to apmeklēja 46 539 cilvēki, kas ir par 21% vairāk nekā pērn. Tāpat kā pagājušajā gadā, arī šogad visražīgākais  bija jūlijs, kad cietoksnī viesojās vairāk kā 15 000 apmeklētāju. Tas izskaidrojams ar Daugavpils starptautiskā vēstures rekonstrukciju klubu festivāla “Dinaburg 1812” popularitātes pieaugumu. Cietoksni atpūtai iemīļojušas gan ģimenes ar bērniem, gan tūristu grupas, gan arī individuālie ceļotāji.

    Lasīt vairāk
  • 27-10-2017

    U18 jauniešiem divi sāpīgi zaudējumi un 4. vieta valstī!

    Trešdien un ceturtdien BFC Daugavpils U18 vecuma grupas jaunieši piedalījās Latvijas čempionāta finālturnīrā. Ciešot divas sāpīgas neveiksmes, šo gadu mūsu puiši noslēdza 4. pozīcijā. 

    Lasīt vairāk