Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

27-10-2017

U18 jauniešiem divi sāpīgi zaudējumi un 4. vieta valstī!


Trešdien un ceturtdien BFC Daugavpils U18 vecuma grupas jaunieši piedalījās Latvijas čempionāta finālturnīrā. Ciešot divas sāpīgas neveiksmes, šo gadu mūsu puiši noslēdza 4. pozīcijā.

U18 jaunieši finālturnīram kvalificējās no B apakšgrupas, kur ieņēma otro vietu, palaižot priekšā Vidzemes Futbola centru. Otrajā grupās divas labākās vienības bija RFS un FK Liepāja. Tādā veidā Daugavpilij pusfinālā pretī stājās RFS. Neskatoties uz to, ka pirmajās 15 spēles minūtēs BFC Daugavpils bija ievērojams pārsvars, rezultātu atklāja rīdzinieki, kuri izmantoja rupju vārtsarga kļūdu.

Otrā puslaika vidū uz maiņu nākušais Intars Bohāns ar skaistu sitienu vārtu devītniekā izlīdzināja rezultātu, tomēr gala vārds piederēja RFS, kas pašā spēles izskaņā izrāva uzvaru – 2:1!

Bronzas spēlē pret Liepāju komandai savainojumu un slimības dēļ nevarēja palīdzēt Haralds Pakers un Dmitrijs Litvinskis. Sākums izvērtās par īstu katastrofu, jo jau pēc nospēlētām 30 minūtēm rezultāts uz tablo bija 0:3… Tomēr mēs nepadevāmies!

Pēc Edgara Borisova centrējuma puslaika izskaņā Raivis Skrebels kritienā skaisti ieraidīja bumbu vārtu tālajā stūrī. Otrā puslaika pašā ievadā Ričards Žaldovskis no stūra fantastiski iegrieza bumbu pašā vārtu tālajā devītniekā, savukārt 61. minūtē pēc Žaldovska piespēles izlīdzinājumu panāca Iļja Ševčuks – 3:3!! Atlikušajā laikā Grigorijs Akifjevs trāpīja pa vārtu pārliktni, bet Dainis Sibirjanovs divas reizes bija ļoti tuvu uzvaras izraušanai. Lai kā komandas centās, pamatlaiks noslēdzās ar rezultātu 3:3.

Pēcspēles sitienu sērijā abas komandas sita precīzi, taču 5. sitienu sērijā Kaspars Kokins trāpīja pa stabu un sērija noslēdzās ar Liepājas triumfu – 5:4.

Par valsts čempioniem U18 grupā kļuva Vidzemes Futbola centrs, kas pēcspēles sitienos pieveica RFS. 




Atpakaļ