Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 20-09-2017

    Mijoros klausījās dzērvju skaņas un baltkrievu dziesmas

    2017.gada 17.septembrī Baltkrievijas pilsētā Mijori notika VI ekoloģiskais festivāls “Жураўлі і журавіны Міёрскага края” (“Mijoru novada dzērves un dzērvenes”), kura dalībnieku starpā bija Daugavpils Baltkrievu kultūras centra (BKC) deju ansamblis “Ļanok” un vokālais ansamblis “Praļeski”

    Lasīt vairāk
  • 20-09-2017

    Uzsāktas pārrunas ar firmām, lai varētu nodrošināt normālu ēdināšanu skolās

    Attiecībā uz skolēnu ēdināšanu šī brīža situācija ir šāda: 11. pamatskolā, 13. vidusskolā un Krievu vidusskolā- licejā, lai kā arī  velētos uzlabot ēdināšanas kvalitāti,  tas kopīgiem spēkiem neizdodas, skaidro Izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova. Tāpēc piektdien tika informēti firmas “Ēdiens.lv” pārstāvji par to, ka pirmdien tiks uzsāktas pārrunas ar potenciālajām firmām, kas varētu viņus nomainīt līdz mācību gada beigām. 

    Lasīt vairāk
  • 20-09-2017

    „Dāmu paradīze”: pieci gadi uz Daugavpils teātra skatuves

    13. un 14. oktobrī uz Daugavpils teātra skatuves atgriezīsies izrāde „Dāmu paradīze”. Maestro Raimonda Paula mūzikls „Dāmu paradīze” kļuva par atspēriena punktu vairākiem muzikāliem iestudējumiem, kas tapuši uz Daugavpils teātra skatuves un tagad kļuvuši par neatņemamu teātra repertuāra sastāvdaļu. Bet šī izrāde kā neviena cita kļuva par īstu skatītāju mīluli un tagad, nosvinot jau piekto dzimšanas dienu uz šīs skatuves, tiek dēvēta par izrādi-ilgdzīvotāju, izrādi-leģendu. 

    Lasīt vairāk
  • 19-09-2017

    Domē notika kārtējā preses konference (VIDEO)

    19. septembrī Daugavpils Domē notika kārtējā preses konference. Uz žurnālistu jautājumiem atbildēja Domes vadība un uzņēmumu, iestāžu vadītāji. Jautājumi bija saistīti ar pašvaldības aptieku izveidi, Lidostas projekta perspektīvām, ēdināšanas problēmām skolās, kadru jautājumiem, uzņēmuma “Daugavpils satiksme” projektu realizāciju.

    Lasīt vairāk
  • 19-09-2017

    Finanšu komitejas sēde

    2017.gada 21.septembrī, plkst.14.00

    Lasīt vairāk
  • 19-09-2017

    Iecere par pašvaldības aptieku izveidi nav realizējama

    Preses konferencē, atbildot uz žurnālistu jautājumiem, Daugavpils Domes priekšsēdētāja vietnieks Aivars Zdanovskis skaidroja, ka aptieku atvēršanu reglamentē virkne MK noteikumu un citi normatīvie akti, ir ļoti specifiskas prasības, tāpēc pašvaldības aptieku atvēršana pašvaldībai nav iespējama.

    Lasīt vairāk
  • 19-09-2017

    Ludzā tika atklātas Baltkrievu kultūras dienas Latvijā

    2017.gada 16.septembrī Ludzas Tautas namā notika svētku pasākums, veltīts baltkrievu tautas dzejnieku Jankas Kupalas un Jakuba Kolasa daiļradei, kuru organizēja Ludzas baltkrievu biedrība “Krinica”, sadarbībā ar Zilupes baltkrievu biedrību “Praļeska” un Daugavpils Baltkrievu kultūras centru. Koncerts deva startu rudens Baltkrievu kultūras dienām, kuras noritēs daudzās Latvijas pilsētās.

    Lasīt vairāk
  • 19-09-2017

    Eiropas Sporta nedēļas ietvaros norisināsies veselīga dzīvesveida pasākumi

    Eiropas sporta nedēļa šogad norisinās no 23. līdz 30. septembrim ar mērķi radīt apstākļus veselas, fiziski un garīgi attīstītas personības veidošana caur sporta pasākumiem un sacensībām, sekmēt Daugavpils iedzīvotāju  iesaisti fizisko aktivitāšu veicināšanā un popularizēt veselīgu  dzīves veidu. 

    Lasīt vairāk