Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 04-04-2017

    Daugavpils Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis izteicis līdzjūtību Krievijas tautai

    “Daugavpils iedzīvotāju vārdā izsaku visdziļāko līdzjūtību Krievijas tautai sakarā ar traģiskajiem notikumiem Sanktpēterburgā. Daugavpils jau sen cieši sadarbojas ar Sanktpēterburgu un to cilvēku sāpe, kuri terorakta laikā zaudējuši tuviniekus- tā ir arī mūsu sāpe.”- tādu ierakstu atstāja Jānis Lāčplēsis līdzjūtību grāmatā Krievijas ģenerālkonsulātā.

    Lasīt vairāk
  • 04-04-2017

    Daugavpils teātrī top Latgales kongresa simtgadei veltīts iestudējums

    Jau šogad mūsu valsts uzsāk simtgades pasākumu ciklu un nozīmīgu lomu tajā ieņem ar Latgali saistīti notikumi, kuru centrālā ass ir vēsturiskais Latgales kongress - Latgales pirms simts gadiem pieņemtais lēmums apvienoties ar Kurzemi un Vidzemi ceļā uz neatkarīgu Latvijas valsti. Par godu šim notikumam 6. maijā Daugavpils teātrī notiks pirmizrāde iestudējumam „Nūgrymušõ pile”.

    Lasīt vairāk
  • 04-04-2017

    Lieldienu labdarības tirdziņš

    No 2017. gada 4. aprīļa Dienas aprūpes centrā personām ar garīga rakstura traucējumiem Arhitektu ielā 21 darbojas tradicionālais Lieldienu labdarības tirdziņš. Šis tirdziņš ir ļoti skaista tradīcija, kura dāvā prieku, svētku noskaņu un ļoti patīk daudziem pilsētniekiem. 

    Lasīt vairāk
  • 04-04-2017

    ATPŪTAS UN IZKLAIDES IESPĒJAS DAUGAVPILĪ NEDĒĻAS NOGALĒ: 7. – 9. APRĪLĪ

    Lasīt vairāk
  • 04-04-2017

    Ar fināla uzvaru pār Vitebsku BFC uzvar 2004. gadu grupā

    Ar spraigām fināla cīņām noslēdzies “Daugavpils Cup” 2004. dzimšanas gadu grupām. Lielajā finālā daugavpilieši ar 4:1 pārspēja Vitebsku. Trešajā vietā ierindojās RFS.

    Lasīt vairāk
  • 04-04-2017

    DAUGAVPILS PILSĒTAS VĒLĒŠANU KOMISIJAS PAZIŅOJUMS

    Gatavojoties 2017.gada 3.jūnija Pašvaldības vēlēšanām,  Daugavpils pilsētas vēlēšanu komisija izsludina iecirkņu komisiju locekļu kandidātu pieteikšanas termiņu no 04.04.2017.-13.04.2017.  pl.12.00  šādām vēlēšanu iecirkņu komisijām

    Lasīt vairāk
  • 03-04-2017

    Daugavpils 3. vidusskolas skolēnu radošo darbu izstāde “Grāmata”

    7. aprīlī plkst. 15.00 Latgales Centrālās bibliotēkas (LCB) periodikas sektorā (Rīgas ielā 22a, 2. stāvā) tiks atklāta Daugavpils 3. vidusskolas skolēnu radošo darbu izstāde “Grāmata”.

    Lasīt vairāk
  • 03-04-2017

    Saules skola pārkāpusi savas pastāvēšanas vēstures simtgades slieksni (VIDEO)

    31. martā savu kulmināciju sasniedza svinības, kas veltītas diviem ievērojamiem notikumiem Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolas „Saules skola” vēsturē. Tās aizsākumi ir meklējami 1917. gada 1. septembrī, kad pēc Romas katoļu biedrības „Saule” iniciatīvas pilsētā tika atvērti šūšanas un rokdarbu kursi. Šajā laikā  likti pamati izglītības sistēmai lietišķās mākslas nozarē un arī jaunizveidotās Latvijas Republikas valstiskumam. Tāpēc ne velti skolā notikušos Akadēmiskos lasījumus organizatori nosauca „Saules skola Daugavpilī, Latgalē, Latvijā”. Pētnieki pārrunāja galvenos iestādes attīstības posmus, tās darbības virzienu un nosaukumu maiņu, ieguldījumu valsts kultūras attīstībā, kā arī pedagogu vadošo lomu.

    Lasīt vairāk