Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 03-04-2017

    Lieldienās uz Rotko centru

    Lieldienu brīvdienās Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā notiks aktīva gatavošanās jaunajai izstāžu sezonai un Rotko centra 4 gadu dzimšanas dienai, taču, neskatoties uz to, ikvienam tiks dota iespēja apmeklēt Rotko centru, un Pirmajās Lieldienā – 16. aprīlī baudīt pastāvīgo ekspozīciju „Marks Rotko. Dzīve un māksla” par īpašu svētku cenu 3.00 EUR.

    Lasīt vairāk
  • 03-04-2017

    Preses konferencē informēja par pavasara sakopšanas akcijām Daugavpilī (VIDEO)

    Pavasaris ir tīrības laiks, kad rūpējamies par savas mājas un apkārtnes sakopšanu pēc ziemas. Arī Lielās talkas laiks ir pavasarī, šogad tā notiks 22. aprīlī.

    Par talkas norisi un Zaļās masas savākšanas akciju žurnālistiem stāstīja kārtējā preses konferencē Daugavpils Domē.

    Lasīt vairāk
  • 03-04-2017

    Deju ansamblis “Laismeņa” saņēmis lielisku dāvanu

    Daugavpils Latviešu kultūras centra deju ansamblis “Laismeņa” (vadītāja Diāna Soldāne) piedalījās A/S “Swedbank” rīkotajā konkursā  "100 Latvijas rotaļas un spēles" un bija to 5 uzvarētāju vidū, kuri saņēma apmaksātu braucienu uz  krāšņākajiem tautas tradīciju, zināšanu un prasmju svētkiem "Satiec savu meistaru" Rīgā 1.aprīlī, kā arī Swedbank dāvinājumu 500 eiro apmērā tautas tērpu vai apavu papildināšanai.

    Lasīt vairāk
  • 03-04-2017

    Pilsētā sākas ielu remontu sezona

    Lasīt vairāk
  • 03-04-2017

    Mainīs transporta kustību Ziedu un Oškalna ielās

    Lasīt vairāk
  • 03-04-2017

    Daugavpils teātrī tika atklāta aktieru foto galerija

    Vai atceraties Daugavpils teātra pirmā stāva foajē rotājumu – aktieru foto siluetus pilnā augumā? Kopš 30. marta vakara Daugavpils teātra foajē rotā jauna Daugavpils teātra aktieru fotogrāfiju galerija, kurā apzināti aktieri tika atklāti jaunā un viņiem neierastā ampluā.

    Lasīt vairāk
  • 03-04-2017

    Daugavpilī notiks deju kolektīvu skate

    Gatavojoties XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku Deju lieluzvedumam „Māras zeme”, 2017.gada 9.aprīlī Daugavpils Kultūras pilī (Smilšu 92) notiks Daugavpils deju apriņķa repertuāra apguves skate, kurā tiks noteikts koprepertuāra apguves līmenis tā sagatavošanas pirmajā posmā, kā arī deju lielkoncerta “Vēl simts gadu dejai” potenciālie dalībnieki. 

    Lasīt vairāk
  • 03-04-2017

    Sestdien – elektroniskā reģistrācija uz vasaras nometnēm

    Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļa informē, ka pieteikšanās uz bērnu un jauniešu vasaras nometnēm sāksies, sestdien, 2017. gada 8. aprīlī plkst. 10.00 Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļas mājas lapā jaunatne.daugavpils.lv sadaļā „Nometnes”. 

    Lasīt vairāk