Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 17-02-2017

    Saeimas deputāti solīja arī turpmāk atbalstīt Daugavpils centienus attīstīt sporta infrastruktūru

    17. februārī Daugavpili apmeklēja Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas locekļi. Vizīte sākās ar tikšanos Daugavpils Domē, kur deputātus uzņēma Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis, priekšsēdētāja 1. vietnieks Jānis Dukšinskis un sporta dzīves organizatori.

    Lasīt vairāk
  • 17-02-2017

    Daugavpils DzKSU turpina remontdarbus arī ziemā (VIDEO)

    Celtniecības un remontdarbi Daugavpils dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmuma (DDzKSU) apsaimniekotajās daudzdzīvokļu mājās tiek veikti visa gada garumā. Atšķirība ir vien tajā, ka vasarā intensīvi notiek āra darbi, savukārt ziemā – iekšdarbi. Visi darbi tiek veikti, pamatojoties uz uzņēmuma plāniem, kā arī dzīvokļu īpašnieku kopsapulču protokoliem. Pasūtījumu saraksts ir diezgan plašs: sākot no neliela tekošā remonta, līdz elektrības apgaismojuma modernizācijai un ūdensvada kapitālajam remontam.

    Lasīt vairāk
  • 17-02-2017

    eTwinning projekti Daugavpils 16.vidusskolā

    Jau trešo reizi mūsu projekti apvieno skolēnus no dažādām valstīm. Šajā gadā projektu nedēļas ietvaros Daugavpils 16.vidusskolā sākās darbs pie diviem starptautiskiem eTwinning projektiem. 

    Lasīt vairāk
  • 17-02-2017

    Drīz tiks atklāts jaunais autobusu maršruts

    Atbalstot Piena kombināta mikrorajona iedzīvotāju lūgumu organizēt sabiedriskā transporta satiksmi ar pilsētas centru, Daugavpils pilsētas domes  Transporta komisija pēc AS “Daugavpils satiksme” piedāvājuma nolēma ieviest, eksperimentālā kārtā uz 3 mēnešiem, jaunu autobusu maršrutu Nr.16 “Autoosta – Piena kombināta ciemats”.

    Lasīt vairāk
  • 17-02-2017

    Esplanādē plāno izveidot vasaras kafejnīcu

    Šo jautājumu skatīja un atbalstīja Pilsētbūvniecības un vides komisijas locekļi, bet 16. februārī arī Domes deputāti Finanšu komitejā.

    Lasīt vairāk
  • 16-02-2017

    Daugavpils domē notika Ēnu diena (VIDEO)

    Visā Latvijā noritēja tradicionālā Ēnu diena. Pasākuma mērķis – iepazīstināt skolēnus ar dažādām profesijām izvirzītajām prasībām, lai palīdzētu jauniešiem izvēlēties nākotnes karjeru. Šajā dienā tūkstošiem interesentu apmeklē darbavietas, lai klātienē izjustu darba atmosfēru uzņēmumos un iestādēs. Daugavpils dome nebija izņēmums. 19 pilsētas skolu audzēkņi pieteicās ēnot dažādu pašvaldības departamentu un nodaļu darbiniekus.

    Lasīt vairāk
  • 16-02-2017

    Atbalsta pieredzes apmaiņas seminārs “Dalība eTwinning projektos”

    Š.g. 10.februārī Daugavpils pilsētas 20.pirmsskolas izglītības iestādes pirmsskolas izglītības skolotājas Ligita Kostina un Svetlana Liščinska Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes telpās vadīja atbalsta pieredzes apmaiņas semināru “Dalība eTwinning projektos”. 

    Lasīt vairāk
  • 16-02-2017

    Daugavpils 12.vidusskola izglītojamie Erasmus+ projekta ietvaros Romā, Itālijā

    Eiropas Savienības finansētajā Erasmus+ programmas Pamatdarbības Nr.2 (KA2) Stratēģisko skolu sadarbības partnerību projekta Nr. 2015-1-TR01-KA219-022118_5 Better Environment, Better Future (Labāka vide, labāka nākotne) ietvaros š.g. 5.februārī Daugavpils 12.vidusskolas skolnieces Solvita Mežaka (11.a klase), Esmeralda Mežaka (11.b klase) un skolotājas Dace Zarāne-Jemeļjanova un Iveta Meškovska devās uz septīto mācīšanās/mācīšanas/mācību mobilitāti, kas šoreiz norisinājās Itālijā, Romā. 

    Lasīt vairāk