Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 16-02-2017

    Stipras ģimenes Daugavpilī!

    Biedrība „Dagood Studio” ar Jaunatnes Starptautisko programmu aģentūras atbalstu realizēs „ERASMUS+: jaunatne darbībā” projektu „A Treasure Chest of Family Traditions”.

    Lasīt vairāk
  • 16-02-2017

    ĒNU DIENA SPORTA UN JAUNATNES DEPARTAMENTĀ

    15.februārī, notika Ēnu diena. Arī Daugavpils pilsētas domes Sporta un  jaunatnes departaments uzņēma vairākus skolēnus. Viņiem tika organizēta ekskursija pa pilsētas domes ēku, kuras rezultātā jaunieši iepazinās ar domes nodaļām un struktūrām, kas ir cieši saistītas ar departamenta darba ikdienu.

    Lasīt vairāk
  • 15-02-2017

    Daugavpils plaušu centrā atvērta kapela

    Starpkonfesionāla kapela ir atvērta visiem, kuri vēlas vērsties pie Dieva. Kapelas iekārtojums ir visai vienkāršs, bet ticīgajiem ir svarīgi, lai būtu atsevišķa vieta, kur lūgties.

    Lasīt vairāk
  • 15-02-2017

    Novadpētniecības laboratorija Latgales Centrālajā bibliotēkā

    23. februārī plkst. 12.00 Latgales Centrālās bibliotēkas pasākumu telpā (Rīgas ielā 22a, 3. stāvā) notiks starpnozaru mākslas grupas SERDE iniciēts un Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstīts pasākums – Novadpētniecības laboratorija, uz kuru tiek aicināti skolēni, skolotāji, bibliotekāri, muzeju darbinieki, vietējie novadpētnieki un citi interesenti.

    Lasīt vairāk
  • 15-02-2017

    Grantu programma „Impulss” darbībā: īstenots 20.-ais projekts (VIDEO)

    14. februārī, Valentīna  dienā Daugavpilī tika atklāta pilsētā  pagaidām vienīgā bērnu frizētava-skaistumkopšanas salons „BUBA”. Projekts  īstenots, pateicoties grantu programmai „Impulss”, kuru trīs gadu laikā realizē Daugavpils pilsētas dome sadarbībā ar „Swedbank” Daugavpils filiāli. Šajā laikā finansiālo atbalstu ir saņēmušas 27 jauno uzņēmēju biznesa idejas, 8 no tām – pagājušajā gadā. Kā pirmā savu ieceri īsā laikā spēja īstenot Iveta Susēja.

    Lasīt vairāk
  • 15-02-2017

    Tikšanās ar māksliniekiem

    Pirmdien, 27. februārī no plkst. 11:00 līdz 14:00 Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā notiks tikšanās un diskusija ar profesionāliem māksliniekiem no Francijas un Dānijas.

    Lasīt vairāk
  • 15-02-2017

    Ēnu diena Pilsētplānošanas un būvniecības departamentā

    Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta speciālistus pieteicās ēnot deviņi skolēni no dažādām Daugavpils pilsētas  skolām un arī no  Ilūkstes 1. vidusskolas. Ievadā visi  iepazinās. 

    Lasīt vairāk
  • 15-02-2017

    Koncerts "Saxophonia 2017" ietvaros

    Atzīmējot Francijas institūta Latvijā pastāvēšanas 20. gadadienu, nākošo svētdien, 26. februārī plkst. 15:00 Daugavpils Marka Rotko mākslas centra koncertzālē izskanēs Rīgas Saksofonu kvarteta un Žana Pjēra Baralioli (Francija) koncerts.

    Lasīt vairāk