Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 06-12-2016

    ZIEMASSVĒTKU LABDARĪBAS AKCIJA

    Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā (Rīgas ielā 8) laikā no 19. novembra līdz 18. decembrim tiek rīkota tradicionāla Ziemassvētku labdarības akcija „Sniedzot prieka mirkli”, kurā aicināti piedalīties visi pilsētas iedzīvotāji un organizācijas. Šogad aicinām ikvienu dāvāt prieka mirkli pilsētas invalīdu biedrību radošajiem cilvēkiem, ziedojot rokdarbu materiālus.

    Lasīt vairāk
  • 06-12-2016

    TV raidījums "Dienas kārtībā"

    Rūpes par uzņēmējdarbības vides attīstību ir viena no pašvaldības svarīgākajām prioritātēm. Programma „Impulss”, kuras mērķis ir stimulēt jaunu uzņēmumu rašanos, veicināt jau esošo uzņēmumu attīstību un samazināt bezdarba līmeni Daugavpilī, trīs gadu laikā jau ir ieguvusi popularitāti. Šajā laikā no pilsētniekiem tika saņemti vairāk nekā 80 biznesa projekti, 27 projektiem tika piešķirts finansiālais atbalsts.

    Lasīt vairāk
  • 05-12-2016

    „Aiz ezera balti bērzi…”

    Šāds nosaukumu izvēlēts grāmatai par Terēzi Broku, kuras 1.daļas manuskripts ir tapis Valsts Kultūrkapitāla fonda mērķprogrammas „Latvijas valsts mežu atbalstītā Latgales kultūras programma 2016“ atbalstītā projekta ”Manuskripta plāna izveide un pirmās daļas izstrāde grāmatai par Terēzi Broku un viņas ieguldījumu Latgales koru mūzikas attīstībā” ietvaros.

    Lasīt vairāk
  • 05-12-2016

    Dabas vides estētikas izglītojošās un attīstošās iespējas

    No š.g. 21.novembra līdz 2.decembrim Daugavpils pilsētas 26.pirmsskolas izglītības iestādē 25 Daugavpils pilsētas pedagogi, psihologi, logopēdi, sociālie darbinieki un sociālie rehabilitētāji apguva bezmaksas 24 stundu A līmeņa pedagogu profesionālās kompetences pilnveides programmu „Dabas vides estētikas izglītojošās un attīstošās iespējas”.

    Lasīt vairāk
  • 05-12-2016

    Izstāde “Lai mūzika skan”

    2016. gada 14. decembrī plkst. 15.00 Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā tiek atklāta jauna tematiskā izstāde „Lai mūzika skan”.

    Lasīt vairāk
  • 05-12-2016

    Baltkrievi aicina uz adīto izstrādājumu modes skati

    2016.gada 9.decembrī plkst.18.00 Daugavpils Baltkrievu kultūras centrā (BKC) notiks Valentīnas Abuškevičas radošais vakars. Vakara gaitā notiks adīto izstrādājumu izstāde un modes skate.

    Lasīt vairāk
  • 05-12-2016

    Daugavpilī sākušās Ziemassvētku un Jaungada svinības (VIDEO)

    Sestdienas vakarā, 3. decembrī, pilsētas centrālais laukums iemirdzējās krāšņās gaismiņās, to piepildīja mūzika un bērnu smiekli. Svētku atmosfēru radīja Ziemassvētku tirdziņš, kur var iegādāties suvenīrus un dažādus cienastus, bērnu atrakcijas, izklaidējošs un arī izglītojošs uzvedums, kurā piedalījās pasaku tēli, un, protams, krāšņie rotājumi. Katru gadu pašvaldības speciālisti cenšas svētku noformējumā ieviest kaut ko jaunu un interesantu.

    Lasīt vairāk
  • 05-12-2016

    Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolas “Saules skola” audzēkne Kate Stroža izcīna sudraba medaļu Eiropas jauno profesionāļu meistarības konkursā "EuroSkills 2016"

    Latvijas komanda ar lieliskiem panākumiem startējusi Eiropas lielākajā un prestižākajā Eiropas jauno profesionāļu meistarības konkursā EuroSkills 2016, kas  no 1. līdz 3. decembrim norisinājās Gēteborgā, Zviedrijā. Konkursā sacentās  490 dalībnieki no 28 valstīm 35 profesijās.

    Lasīt vairāk