Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

05-12-2016

Baltkrievi aicina uz adīto izstrādājumu modes skati


2016.gada 9.decembrī plkst.18.00 Daugavpils Baltkrievu kultūras centrā (BKC) notiks Valentīnas Abuškevičas radošais vakars. Vakara gaitā notiks adīto izstrādājumu izstāde un modes skate.

Valentīna Abuškeviča – ārste un rokdarbniece, dzejas un mūzikas cienītāja, baltkrievu kultūrizglītības biedrības “Uzdim” biedre.

V.Abuškevičas izstrādājumu izstāde un modes skate Baltkrievu mājā notiks jau ne pirmo reizi. Viņas radošie literārie vakari vienmēr pulcē pilnu zāli, lai iepazītos ar dzejnieka daiļradi un biogrāfiju, kuru tik interesanti stāsta Valentīna Abuškeviča.

Pēdējā laikā adītie apģērbi arvien vairāk uzņem popularitāti un parādās dāmu garderobēs. Šis ir ekskluzīvs mākslas veids un katra modele – mākslas darbs  vienā eksemplārā. Tieši šo mākslas veidu skatītājiem demonstrēs modeles – Daugavpils Universitātes studentes, bet autore pastāstīs par katru izstrādājumu.

Gaidīsim Jūs Valentīnas Abuškevičas adīto izstrādājumu un modes skatē 9.decembrī plkst.18.00 Baltkrievu kultūras centrā (Daugavpils, Smilšu iela 92., 305.kab.)

Pavadīsim vakaru modes cienītāju pulkā un draudzīgajā atmosfērā! Ieeja brīva.

 

 

Informācija sagatavota:

Baltkirevu kultūras centrs,

t. 654 24695, cbk@inbox.lv, www.bkc.daugavpils.lv

Daugavpils, Smilšu iela 92,

Kultūras pils, BKC, 305.-306.kab. 




Atpakaļ