Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 15-11-2016

    Ar svētku koncertu Latviju sveica baltkrievu kolektīvi

    2016.gada 11.novembrī Daugavpils Kultūras pils mazajā zālē notika svētku koncerts, veltīts Latvijas Republikas Neatkarības pasludināšanas dienai, kuru organizēja Baltkrievu kultūras centrs (BKC). Koncertā piedalījās vietējie baltkrievu kolektīvi, dzejnieki, kā arī centra “Jaunība” akordeonistu trio

    Lasīt vairāk
  • 15-11-2016

    Vēsturisko lielgabalu atgriešana Daugavpils cietoksnī

    11. novembra vakarā pie M. Rotko mākslas centra centrālās ieejas tika novietoti divi tērauda 6-collu kalibra 1883. gada modeļa lielgabali no Daugavpils cietokšņa vēsturiskā artilērijas arsenāla. 1920.-1940. gados šie lielgabali tika izvietoti pie Virsnieku kluba. Pagaidām lielgabali atradīsies pie Marka Rotko centra ieejas, bet vēlāk  lems par šo vēsturisko stobru pastāvīgas izvietošanas vietu.

    Lasīt vairāk
  • 14-11-2016

    Daugavpilī krāšņi svinēja Lāčplēša dienu (VIDEO)

    Lāčplēša dienai veltītie pasākumi Daugavpilī norisinājās 11. novembrī visas dienas garumā. Pie piemiņas krusta Slobodkā, kur ir apbedīti 237 poļu armijas karavīri, tika nolikti ziedi un vainagi. Tieši 11. novembrī Polija svin savus galvenos valsts svētkus – Neatkarības dienu.

    Lasīt vairāk
  • 14-11-2016

    Aicinām uz Staņislava Volodjko jubilejas radošo vakaru!

    2016.gada 22.novembrī plkst 18.00 Kultūras pils mazajā zālē notiks Baltkrievijas Rakstnieku savienības, Latvijas krievu rakstnieku organizācijas un Starptautiskās rakstnieku asociācijas locekļa Staņislava Volodjko jubilejas vakars «Моя путеводная нить», kuru organizē Daugavpils Baltkrievu kultūras centrs.

    Lasīt vairāk
  • 14-11-2016

    Mūsu skolnieces uzvar fotokonkursā ”Es savai Tēvzemei...”

    Š.g. 10.novembrī, atzīmējot Lāčplēša dienu, Saeimas nama Lielajā vestibilā atklāja jauniešu fotoizstādi „Es savai Tēvzemei...” Fotokonkursu organizēja Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija sadarbībā ar Jaunsardzes un informācijas centru. 

    Lasīt vairāk
  • 14-11-2016

    Ekskursiju cikls “Iepazīsim dzimto Latviju un tās galvaspilsētu Rīgu!”

    Šajā rudenī Daugavpils Centra vidusskolas vairāku klašu skolēni kopā ar klases audzinātājām devās tuvākos un tālākos braucienos pa Latviju, lai iepazītos ar izciliem Latvijas dabas un kultūras objektiem un apmeklētu tūristu iecienītas vietas.

    Lasīt vairāk
  • 14-11-2016

    No 19. novembra Vienības laukumā atkal darbosies slidotava

    Slidotava iepriekšējā sezonā bija ļoti pieprasīta aktīvas atpūtas vieta. Par cik laika apstākļi ļauj, slidotava sāks darboties jau novembrī. 14. novembrī Vienības laukumā sāka uzstādīt slidotavu.

    Lasīt vairāk
  • 14-11-2016

    Apbalvoti čaklākie talkotāji

    Novembra sākumā Daugavpilī notika Rudens talka. Visaktīvākie talkas dalībnieki bija izglītības iestāžu audzēkņi un darbinieki. Talkas ietvaros bija rīkota vēl viena akcija tieši izglītības iestādēm- bija jāsagatavo arī sienas avīze. 14. novembrī čaklākie bija aicināti uz Domi, kur notika apbalvošana.

    Lasīt vairāk