Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 27-11-2015

    Seminārs „ Pozitīvais pastiprinājums”

    Š.g. 24. novembrī Daugavpils 17. vidusskolā notika projekta “Atbalsts pozitīvai uzvedībai” (APU) kārtējais seminārs, kura tēma bija „ Pozitīvais pastiprinājums skolā”. Seminārā piedalījās Daugavpils pilsētas skolas: 9.vidusskola, 11.pamatskola, 13.vidusskola, 16.vidusskola, J.Raiņa Daugavpils 6.vidusskola, Vienības pamatskola un Saskaņas pamatskola.

    Lasīt vairāk
  • 27-11-2015

    Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde informē

    Lasīt vairāk
  • 27-11-2015

    Andrejdienas zīlēšanas vakars

    Klāt ir ziema. Tuvojas beigām veļu laiks un nav vairs aiz kalniem arī Ziemassvētki. Tomēr pirms iedegsim pirmo sveci adventes vainagā Latvijas Poļu savienības Daugavpils nodaļa „Promieņ” un Daugavpils Poļu kultūras centrs aicina visus interesentus uz Andrejdienas zīlēšanas vakaru, kas notiks 30.novembrī plkst. 17.00 Poļu namā, Varšavas ielā 30.

    Lasīt vairāk
  • 27-11-2015

    Jaunie pašvaldības noteikumi palīdzēs privātmāju īpašniekiem pieslēgties ūdensvadam un kanalizācijai (VIDEO)

    26. novembrī Daugavpils pilsētas domes sēdē deputāti izskatīja un apstiprināja jaunus saistošos noteikumus „Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai”. Saistošo noteikumu izstrādi paredz Ūdenssaimniecības pakalpojumu likums, kurš stāsies spēkā 2016. gada 1. janvārī. Līdz šim likumdošana neļāva pašvaldībām sniegt finansiālu atbalstu privātām mājsaimniecībām šīs problēmas risināšanai, taču tagad šāda iespēja ir.

    Lasīt vairāk
  • 27-11-2015

    Daugavpils bibliotēku akcija “Adventes lasījumi”

    Jau otro gadu pēc kārtas gaišajā Ziemassvētku gaidīšanas laikā Daugavpils publiskās bibliotēkas rīko akciju “Adventes lasījumi”.  Divu nedēļu laikā bibliotekāri dosies pie cilvēkiem, kas paši nevar atnākt uz bibliotēku, un piedāvās klausīties priekšālasīšanā.

    Lasīt vairāk
  • 27-11-2015

    Bērnu runas un valodas attīstība, izmantojot asociatīvo domāšanu

    Š.g. 25.novembrī Daugavpils pilsētas 17.pirmsskolas izglītības iestādē pulcējās pilsētas logopēdi, lai dalītos savā pieredzē par tēmu „Bērnu runas un valodas attīstība, izmantojot asociatīvo domāšanu”. 

    Lasīt vairāk
  • 27-11-2015

    Ziemassvētku gaidīšanas laiks ir klāt!

    Biedrība „ERFOLG” piedāvā visiem interesentiem piedalīties Ziemassvētku radošajā darbnīcā Adventes vainaga izgatavošanā. Piedaloties darbnīcā, Jums būs iespēja pašrocīgi izgatavot Adventes vainagu, kas ienesīs Jūsu mājās Ziemassvētku noskaņu.

    Lasīt vairāk
  • 27-11-2015

    Eiropas atkritumu samazināšanas nedēļas aktivitāte Daugavpils pilsētas 20.pirmsskolas izglītības iestādē

    Eiropā no 21.novembra līdz 29.novembrim tiek rīkota Eiropas atkritumu samazināšanas nedēļa (The European Week for Waste Reduction (EWWR)). Tā ir LIFE+ 2013-2017 programmas atbalstīta iniciatīva, kuras mērķis ir konkrētas nedēļas laikā veicināt aktivitātes, kas vairo apziņu par resursu un atkritumu ilgtspējīgu apsaimniekošanu. Tās ietvaros tiek organizētas dažāda veida aktivitātes.

    Lasīt vairāk