Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 24-09-2015

    Dmitrijs Rodionovs atbrīvots no Domes priekšsēdētāja vietnieka pienākumu pildīšanas

    24. septembrī Daugavpils Domes sēdē deputāti, pamatojoties uz Dmitrija Rodionova 23. septembra vēstuli, atbrīvoja Dmitriju Rodionovu no Domes priekšsēdētāja vietnieka pienākumu pildīšanas

    Lasīt vairāk
  • 24-09-2015

    STARPTAUTISKAIS SIMPOZIJS MARK ROTHKO 2015

    DAUGAVPILS, 15. – 26.09.2015.

    Lasīt vairāk
  • 24-09-2015

    Valdis Bušs. Kas ir patiesība?

    Loģisku spriedumu ceļā cilvēks var prognozēt savas un svešas rīcības sekas, veidojot dažādus domu modeļus, kas attēlo reālo pasauli pagātnē, tagadnē un nākotnē. Cilvēks vienmēr domā tajā valodā, kuru zina vislabāk! Vai mākslinieka valoda ir māksla? Kas ir māksla?

    Lasīt vairāk
  • 24-09-2015

    LATVIJAS LAIKMETĪGĀ KERAMIKA

    Turpinot 2014. gadā Daugavpils Marka Rotko Mākslas centra aizsākto Latvijas laikmetīgās mākslas izstāžu ciklu, šogad skatītājiem tiek piedāvāta iespēja iepazīt Latvijas laikmetīgo keramiku. 

    Lasīt vairāk
  • 24-09-2015

    Hosē Manuels Sirija. NENOSAUKTAIS... NENOTVERAMAIS

    Es izšķīros rakstīt šo rakstu par Manuelu Siriju tieši tā, kā no manām atmiņām uzplaiksnīja vārdi. Tā, kā atnāca domas. Verbālā abstraktā ekspresionisma veidā. Tas ir absolūti sirreāli, jo tam nav nekā kopīga ar viņa darbiem, ar apziņu, nedz arī ar bezapziņu. Lietojot juridisko terminoloģiju, rakstīju tā, kā tas varētu būt bijis.

    Lasīt vairāk
  • 24-09-2015

    Daugavpils teātrī pirmizrāde iestudējumam „Latgaliešu rulete”

    2. oktobrī Daugavpils teātrī gaidāma pirmizrāde Krievijas dramaturga V. Sigareva lugas „Krievu loto” jauniestudējumam „Latgaliešu rulete” Oļega Šapošņikova režijā. Tā būs šokējoša komēdija latgaliski, kurā asprātīgā veidā tiks atklāta cilvēka dabas neparedzamība.

    Lasīt vairāk
  • 24-09-2015

    Eiropas Valodu diena Daugavpils Universitātē

    Septembrī Eiropas valstis svin Savienības Eiropas Valodu dienu, pievēršot uzmanību Eiropas valodu daudzveidībai un to apguvei.  Daugavpils Universitāte arī katru gadu organizē Eiropas Valodu dienai veltītus pasākumus.

    Lasīt vairāk
  • 24-09-2015

    Olga Linkune: „Man patīk iepriecināt sevi un citus” (VIDEO)

    Mēs turpinām iepazīstināt Daugavpils iedzīvotājus un visus skaistuma cienītājus ar ikgadējā pilsētas vasaras apstādījumu noformējuma konkursa uzvarētājiem. Augstāko apbalvojumu saņēmēju četriniekā ir ierindojusies arī Olga Linkune. Atgādinām, ka apbalvošanas ceremonija norisinājās 4. septembrī Daugavpils pilsētas domes konferenču zālē. Olga uzvarēja nominācijā „Individuālo dzīvojamo māju puķu dobju un ēkām piegulošo teritoriju, pagalmu labiekārtojuma noformējums”.

    Lasīt vairāk