Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 15-04-2015

    „Ābelīte” savai pilsētai

    2015.gads Daugavpilī būs nozīmīgiem notikumiem bagāts – mūsu pilsēta šogad svin 740 gadu jubileju. Lai veltītu nelielu dāvanu Daugavpils jubilejai un padarītu to vēl skaistāku, Daugavpils pilsētas 11.pirmsskolas izglītības iestādes darbinieki apvienoja spēkus, pieredzi, zināšanas un enerģiju un nolēma pilsētas domes projekta „Labie darbi – 740” ietvaros organizēt radošo darbu izstādi „„Ābelīte” savai pilsētai”.

    Lasīt vairāk
  • 15-04-2015

    Alūksnes novada skolotāji viesojas Daugavpils Krievu vidusskolā-licejā

    Š.g. 9.aprīlī Daugavpils Krievu vidusskolā-licejā viesojās 30 latviešu valodas un literatūras skolotāji no Alūksnes novada. Pieredzes apmaiņas semināra ietvaros metodiskās komisijas vadītāja Lilija Meinerte iepazīstināja viesus ar Daugavpils Krievu vidusskolas-liceja mācību un audzināšanas darba īpatnībām, latviešu valodas un literatūras skolotāju MK darba aktualitātēm, pasākumiem, kuri motivē lietot latviešu valodu ārpus stundas, starppriekšmetu saiknes realizēšanu skolā, valodas kā līdzekļa izmantošanu citu mācību priekšmetu satura apguvē.

    Lasīt vairāk
  • 14-04-2015

    Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde informē

    Lasīt vairāk
  • 14-04-2015

    Pašvaldība iedalīja līdzekļus, lai sakārtotu Otrā Pasaules kara pieminekļus (VIDEO)

    Pašvaldība iedalīja līdzekļus, lai sakārtotu Otrā Pasaules kara pieminekļus un karavīru atdusas vietas. Komunālās saimniecības pārvaldes speciālisti jau atjaunoja žogu Brāļu kapos. Dažās vietās ir nepieciešama restaurācija. Piemēram, piemineklis, kas atrodas netālu no Brāļu kapiem prasa nopietnu remontu. Ir jārestaurē apmali, kā arī jānostiprina pamatni. Šeit tiks atjaunotas arī piemiņas plāksnes.

    Lasīt vairāk
  • 14-04-2015

    Rīgas Domes speciālisti aizgūst Daugavpils pieredzi integrācijas jomā

    14. aprīlī Daugavpili apmeklē Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta delegācija. Vizīte sākās ar tikšanos Daugavpils Domē. Diskusijā par integrācijas jautājumiem piedalījās Daugavpils Domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Jānis Dukšinskis, Izglītības pārvaldes, nacionālo biedrību pārstāvji.

    Lasīt vairāk
  • 14-04-2015

    Sociālo jautājumu komitejas sēde

    2015.gada 16.aprīlī plkst.12.30

    Lasīt vairāk
  • 14-04-2015

    Jaunie Daugavpils uzņēmēji aicināti pieteikties grantu programmai IMPULSS (VIDEO)

    Swedbank un Daugavpils dome izsludinājusi pieteikšanos grantu programmas IMPULSS konkursam uzņēmējdarbības vides veicināšanai Daugavpilī. Programmas mērķis ir ne tikai sekmēt jaunu uzņēmumu veidošanos un attīstību Daugavpilī, bet arī radīt jaunas darba vietas un stiprināt nozares, kas pilsētai stratēģiski nozīmīgas. Jaunie uzņēmēji aicināti konkursa pieteikumus iesniegt līdz šī gada 31.jūlijam, plkst. 15.00 Daugavpils pilsētas domes Attīstības departamentā (304.kabinetā, K.Valdemāra 13, Daugavpilī). Grantu ieguvēji būs zināmi šī gada oktobrī un grantu apguves laiks noteikts līdz pat 12 mēnešiem pēc līguma noslēgšanas ar pašvaldību.

    Lasīt vairāk
  • 14-04-2015

    Izsludināta pieteikšanās Daugavpils Universitātes 57. starptautiskajai zinātniskajai konferencei

    Daugavpils Universitāte (DU) un Daugavpils Universitātes Jauno zinātnieku asociācija (DUJZA) izsludinājusi pieteikšanos Daugavpils Universitātes 57. starptautiskajai zinātniskajai konferencei, kas notiks 2015. gada 16. - 17. aprīlī.

    Lasīt vairāk