Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 11-02-2015

    Daugavpils pilsētas izglītības iestāžu vadītāji pilnveidojas iekšējās kontroles sistēmas

    Š.g. 5.- 6.februārī Daugavpils Valsts ģimnāzijā notika Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes (DPIP) organizēts seminārs „Kas jāzina izglītības iestādes vadītājam par iekšējās kontroles sistēmas izveidi un uzturēšanu” izglītības iestāžu vadītājiem un pārvaldes speciālistiem.

    Lasīt vairāk
  • 11-02-2015

    Daugavpili apmeklēja Būvniecības valsts kontroles biroja vadītājs Pēteris Druķis

    11. februārī Pēteris Druķis Daugavpils Domē tikās ar Daugavpils Domes un Daugavpils novada domes vadību un speciālistiem būvniecības jomā. Viņa vizītes mērķis bija informēt pašvaldības par biroja darbu, uzdevumiem un uzklausīt pašvaldību pārstāvju viedokļus un atbildēt uz jautājumiem.

    Lasīt vairāk
  • 11-02-2015

    Veiksmīgi aizvadīta starptautiskā tūrisma izstāde “Balttour”

    Starptautiskajā tūrisma izstādē „Balttour 2013”, kas šogad 6. – 8. februārī norisinājās jau 22 reizi, Daugavpils novada tūrisma informācijas centra (TIC) tūrisma speciālisti piedalījās Latgales reģiona stendā „Latgale vieno”, kurā Latgales tūrisma iespēju daudzveidību prezentēja 19 Latgales novadi un pilsētas kopā ar reģiona amatu meistariem.

    Lasīt vairāk
  • 11-02-2015

    Sveču nedēļa sniedza iedvesmu un gaismu

    Cik skaista diena, tik skaista svece, kam laba sirds, tam laba svece. Februāris pēc senām latviešu tautas tradīcijām tiek dēvēts par sveču mēnesi. Tas ir laiks, kad ziemas aukstajos un tumšajos vakaros dvēsele īpaši alkst pēc gaismas un miera.

    Lasīt vairāk
  • 11-02-2015

    Mūsu skolēni Latvijas Jaunatnes Ziemas Olimpiādē Ērgļos

        Latvijas Jaunatnes Ziemas Olimpiāde Ērgļos š.g. 6. un 7.februārī pulcēja 1088 dalībniekus no 38 pašvaldībām  un 104 skolu komandām. Dalībnieki sacentās distanču slēpošanā, kalnu slēpošanā, biatlonā, snovbordā, hokejā un slidošanā.

    Lasīt vairāk
  • 11-02-2015

    COMENIUS projekta „From tiny acorns giant oak trees grow” realizācija Daugavpilī

    No š.g.  4.februāra līdz 6.februārim Daugavpils pilsētas 9.speciālā pirmsskolas izglītības iestāde uzņēma Eiropas Savienības mūžizglītības programmas Comenius apakšprogrammas „Skolu daudzpusējās partnerības” projekta „From tiny acorns giant oak trees grow” dalībvalstis no Zviedrijas, Anglijas, Kipras, Spānijas, Islandes un Beļģijas.

    Lasīt vairāk
  • 11-02-2015

    Sniega diena Egļukalnā jau rīt

    12. februārī sporta bāzē „Egļukalns” jau otro gadu pēc kārtas norisināsies „Sniega dienas” pasākumi skolniekiem. Paredzams, ka dažādās stafetēs un konkursos piedalīsies ap 200 pilsētas skolniekiem.

    Lasīt vairāk
  • 11-02-2015

    „Gada balvu medicīnā” Daugavpils reģionālā slimnīca saņēma pirmo reizi (VIDEO)

    6.februārī Rīgā tika apbalvoti „Gada balva medicīnā 2014” konkursa nomināciju uzvarētāji. Konkursu rīko Latvijas Ārstu biedrība sadarbībā ar Veselības ministriju.  Uzvarētājus izvēlējās paši valsts iedzīvotāji ar balsojuma palīdzību. Neskatoties uz to, ka konkurss tika rīkots jau piekto gadu, Daugavpils reģionālo slimnīcu atzīmēja pirmo reizi, bet vairākās nominācijās. Ar  panākumiem mediķus apsveica arī pilsētas un novada vadītāji, lielāku atzinumu guva Ļubova Moisejeva. Viņa tika labāko feldšeru trijniekā nominācijā „Ārsta palīgs”.

    Lasīt vairāk