Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 10-11-2014

    Aicinājums piedalīties Lāpu gājienā Lāčplēša dienā!

    Lāpu gājieni ir populāra tradīcija visā Latvijā.
    Lāpu gājiena mērķis ir pateikties Latvijas valsts dibinātājiem un brīvības cīnītājiem, kuru ticība latviešu tautas nākotnei un nestie upuri deva iespēju latviešiem būt starp tām retajām pasaules tautām, kurām ir sava valsts.

    Lasīt vairāk
  • 10-11-2014

    Daugavpilī notika militārā parāde (VIDEO)

     Šī gada 7.novembrī, atzīmējot Valsts robežsardzes dibināšanas 95.gadadienu, Daugavpilī notika Iekšlietu ministrijas iestāžu un Nacionālo bruņoto spēku vienību parāde un robežsardzes rīkotais interaktīvais pasākums „Robežsargs - drošība vakar, šodien, rīt!”
    Robežsardzes funkcijas ir valsts robežas neaizskaramības nodrošināšana un nelegālās migrācijas novēršana. Tā ir iekšlietu ministra pārraudzībā esoša tiešās pārvaldes iestāde, tāpēc parādi pieņēma iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis.

     

    Lasīt vairāk
  • 10-11-2014

    Eiropas čempionātā boksā pie uzvarām tikt neizdodas

    Krievijas kūrortpilsētā Anapā norisinājās Eiropas junioru čempionāts boksā (U17 vecuma grupa), kurā piedalījās arī vairāki Latvijas bokseri.

    Lasīt vairāk
  • 10-11-2014

    Rumānijas vēstniecības Lietuvā un Latvijā vēstnieks Dans Balanesku Daugavpili apmeklēja pirmo reizi

    10. novembrī Daugavpils Domē notika tikšanās ar Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāju Jāni Lāčplēsi. Vēstnieks Daugavpilī ir pirmo reizi, bet jau ir paspējis iegūt ļoti labus iespaidus, jo pirms tikšanās Domē vēstnieks apmeklēja Daugavpils Universitāti

    Lasīt vairāk
  • 10-11-2014

    Domē sveica sportistu Andžeju Ļebedevu

    10. novembrī Daugavpils Domē ar panākumiem spīdveja Eiropas junioru čempionātā sveica Andžeju Ļebedevu. Viņš izcīnīja bronzu. Sportistu sveica Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis, 1. vietnieks Jānis Dukšinskis un Sporta pārvaldes vadītājs Mihails Jenbajevs.

    Lasīt vairāk
  • 10-11-2014

    Šaušana

    Daugavpils šāvēji Latvijas kausa izcīņā šaušanā ar pneimatiskajiem ieročiem izcīnījuši trīs godalgas. Jevgeņijai Goršalatovai izdevās labot arī savu personisko rekordu.

    Lasīt vairāk
  • 10-11-2014

    „Daugavpils” sezonu noslēdz ar uzvaru, „Daugava” paliek bez Eirokausiem

    Sestdien noslēdzās Smscredit.lv Latvijas futbola Virslīgas sezona. BFC „Daugavpils” pēdējā spēlē tika galā ar „Jūrmalu”, bet FC „Daugava” viesos piekāpās „Ventspilij”.

    Lasīt vairāk
  • 10-11-2014

    Hokejisti izrauj uzvaru no 2:4

    Latvijas 1. hokeja līgā pie dramatiska panākuma izdevās tikt HK „Daugavpils”, kas savā laukumā pēcspēles metienos pārspēja Tukuma komandu – 5:4.

    Lasīt vairāk