Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

10-11-2014

Domē sveica sportistu Andžeju Ļebedevu


10. novembrī Daugavpils Domē ar panākumiem spīdveja Eiropas junioru čempionātā sveica Andžeju Ļebedevu. Viņš izcīnīja bronzu. Sportistu sveica Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis, 1. vietnieks Jānis Dukšinskis un Sporta pārvaldes vadītājs Mihails Jenbajevs.

Daugavpilī spīdvejs ir īpašs sporta veids, tāpēc jebkurš panākums ir svētki. 17. septembrī Polijā Andžejs Ļebedevs izcīnīja bronzu Eiropas junioru čempionātā spīdvejā. Jānis Lāčplēsis uzsvēra, ka vienmēr ir vēlme cerēt uz ko lielāku un novēlēja, lai šī uzvara būtu stimuls jaunām virsotnēm spīdvejā. Pats Andžejs Ļebedevs pastāstīja, ka, neskatoties uz sezonas noslēgumu, notiek darbs, jāgatavo tehnika, jāstrādā pie fiziskās formas uzturēšanas, tāpēc atpūtai nemaz nav laika. Domes vadība izteica pateicību gan klubam, gan trenerim Nikolajam Kokinam par darbu. Arī pašvaldība saņēma daudz pateicības vārdu par atbalstu klubam un sporta veidam kopumā un par augsto  panākumu novērtējumu.

Jānis Lāčplēsis pasniedza simboliskos čekus- naudas balvas, ko piešķīruši deputāti. Andžejam Ļebedevam 747 eiro, trenerim Nikolajam Kokinam 373 eiro.

Sabiedrisko attiecību nodaļa.




Atpakaļ