Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 06-10-2014

    Daugavpilī vēlēšanas notikušas bez būtiskiem pārkāpumiem un sūdzībām

    4. oktobrī Latvija vēlēja 12. Saeimu. Šoreiz vēlētāju aktivitāte bija augstāka nekā Eiropas parlamenta vēlēšanās (23%). Daugavpilī uz Saeimas vēlēšanām ieradās divreiz vairāk vēlētāju nekā uz EP velēšanām. 23% bija sasniegti jau uz plkst. 12.00. Kopumā Daugavpilī Saeimu vēlēja vairāk kā 45% vēlētāju

    Lasīt vairāk
  • 03-10-2014

    Transporta komisijas sēde

    6.oktobrī plkst.11.30

    Lasīt vairāk
  • 03-10-2014

    Flešmobs ar lecamauklu: 16 640 lēcieni minūtē (VIDEO)

    Veselības dienu rīkošana Latvijā ir salīdzinoši jauna tradīcija. Pēc Daugavpils  Domes iniciatīvas no 29. septembra līdz 5. oktobrim pilsētā pirmo reizi notiek Veselības nedēļa. Uz Domes lūgumu piedalīties programmas veidošanā atsaucās sabiedriskās organizācijas. Kopā ar sporta sacensībām tajā iekļautas lekcijas, konkursi, praktiskās nodarbības un citas aktivitātes.

     

    Lasīt vairāk
  • 03-10-2014

    Daugavpils pilsētas dome sveic pedagogus Skolotāju dienā!

    Daugavpils lepojas ar saviem pedagogiem, kuri visi ir profesionāli, radoši cilvēki un īsti sava amata patrioti. Paldies par profesionālo darbu  un nozīmīgajiem sasniegumiem, kas spodrina Daugavpils pilsētas tēlu.
    Novēlam visiem pilsētas pedagogiem izturību, lai izdodas saglabāt radošo garu, labu garastāvokli, lai priecē bērnu lielie un mazie panākumi.
    Sveicam svētkos!

    Lasīt vairāk
  • 03-10-2014

    Daugavpils karatisti iegūst 16 godalgas

    27. septembrī Rīgā norisinājās prestižās cīņas sporta veidu sacensības „Rīgas rudens”. Tajās sportisti cīnījās taekvondo, karatē un citos sporta veidos. Kopumā piedalījās 9 valstu pārstāvji.

    Lasīt vairāk
  • 03-10-2014

    PRIEKŠVĒLĒŠANU VAKARĀ ZVANĪS DIEVNAMU ZVANI

    Piektdien, 3. oktobrī, plkst. 18:00 - vakarā pirms 12. Saeimas vēlēšanām  luterāņu un katoļu bīskapi aicina desmit minūtes zvanīt Latvijas dievnamu zvanus, lai mudinātu kristiešus un Latvijas tautu nepalikt vienaldzīgiem un neatstāt savu nākotni svešu varu ziņā.

    Lasīt vairāk
  • 03-10-2014

    Akciju sabiedrība “Pasažieru vilciens” informē

    Lasīt vairāk
  • 03-10-2014

    MAIZES GODINĀŠANA

    30.septmbrī Daugavpils pilsētas 29.poļu pirmsskolas izglītības iestādes audzēkņi piedalījās pasākumā ,,MAIZĪTES GODINĀŠANA", kuru organizēja Latvijas Sarkanā Krusta Daugavpils pilsētas Komiteja sadarbībā ar Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeju. Pasākuma laikā bija iespēja iepazīties ar dažādu – latviešu, krievu, poļu, baltkrievu kultūru tradīcijām maizes cepšanā – apgūstot maizes tapšanas gudrības, izzīmējot maizes sargājošās zīmes, uzzinot par seniem ticējumiem.

    Lasīt vairāk