Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 03-10-2014

    Neba maize pati nāca…

    30.septembrī Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā sadarbībā ar Latvijas Sarkanā Krusta Daugavpils pilsētas Komiteju SIF projekta „Mēs kopā dzīvojam mūsu valstī” atbalstu, notika pasākums „MAIZĪTES GODINĀŠANA”, kurā piedalījās arī Daugavpils pilsētas 24.pirmsskolas izglītības iestādes audzēkņi un skolotājas.

    Lasīt vairāk
  • 03-10-2014

    Pensionāriem patika pavadīt Veco ļaužu dienu izzinošās ekskursijās

    1. oktobrī , Vispasaules veco ļaužu dienā Daugavpils seniori saņēma dāvanu no pašvaldības . Viņiem bija iespēja  bez maksas apmeklēt pilsētas Novadpētniecības un mākslas muzeju , kā arī Latgales zoodārzu, uzrādot pensionāra apliecību. 

    Lasīt vairāk
  • 02-10-2014

    Par autotransporta novietošanu Rīgas ielā

    No 03.oktobra tiks aizliegta autotransporta novietošana  Rīgas ielā posmā no  Vienības ielas līdz Institūta ielai pāru numuru pusē. 

    Lasīt vairāk
  • 02-10-2014

    Savas balsis glabāšanā nodevuši 544 daugavpilieši

    Lasīt vairāk
  • 02-10-2014

    Daugavpils Universitātes 23. Ilgu rudens seminārs

    10. un 11. oktobrī Daugavpils Universitātes (DU) studiju un pētniecības centrā "Ilgas" jau 23. reizi notiks Ilgu rudens seminārs, kurā pulcēsies DU studenti, esošie un bijušie mācībspēki, absolventi, ministriju pārstāvji un dažādi interesenti no visas Latvijas, lai neformālā gaisotnē piedalītos dabas vērošanas un izziņas aktivitātēs, atcerētos studentu lauku prakšu piedzīvojumus, pārrunātu bioloģijas studiju programmu attīstību DU.

    Lasīt vairāk
  • 02-10-2014

    Karjeras nedēļa 2014 Latgales Centrālajā bibliotēkā

    2014. gada 13.-18. oktobrī Latvijā notiks Karjeras nedēļa, kuras ietvaros jauniešiem un arī viņu vecākiem tiks piedāvātas daudzveidīgas iespējas padziļināti pētīt profesionālās un augstākās izglītības piedāvājumus, tikties ar uzņēmējiem un apzināt savas prasmes un talantus.

    Lasīt vairāk
  • 02-10-2014

    Latvijas Karatē čempionāts

    28. septembrī Ozolniekos norisinājās Latvijas Karatē čempionāts (WKC). Turnīrā, ko organizēja Latvijas Karatē Asociācija, piedalījās Latvijas un Lietuvas karatē klubi. Sacensības notika dažādās vecuma grupās, kata (kompleksi) un kumite (divcīņa) disciplīnās.

    Lasīt vairāk
  • 02-10-2014

    Aicinām uz lecamauklu flešmobu

    Visi pilsētas iedzīvotāji tiek aicināti piedalīties Veselības nedēļas lecamauklu flešmobā, kurš notiks 2. oktobrī plkst. 16:00 Vienības laukumā.

    Lasīt vairāk