Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 23-04-2014

    Dalībai Lielajā talkā Daugavpilī saņemti 50 pieteikumi

    26. aprīlī Latvijā notiks Lielā talka. Daugavpilī talku koordinē Komunālās saimniecības pārvalde. Pārvaldē ir saņemti 50 pieteikumi, pērn bija 40 pieteikumi. Kopumā talkos apmēram tūkstotis dalībnieku.

    Lasīt vairāk
  • 23-04-2014

    Baltkrievu namā Zenons Burijs savāca esības pušķi

    22.aprīlī Daugavpils Baltkrievu kultūras centrā notika dzejnieka un žurnālista, baltkrievu kultūrizglītojošās biedrības „Uzdim” līdzdibinātāja Zenona Burija radošais vakars „Savākšu esības pušķi” («Соберу букетик бытия»).

    Lasīt vairāk
  • 23-04-2014

    Pavasarīgā audzināšanas konference Daugavpils 9.vidusskolā

    16.aprīlī Daugavpils 9.vidusskolā notika audzināšanas jomas metodisko izstrādņu konference – ideju krātuve „Es daru tā”. Pēc Daugavpils 9.vidusskolas ansambļa muzikālā priekšnesuma (skolotāja Ilona Ļaksa) Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes Izglītības atbalsta nodaļas vadītāja Lidija Plavinska novēlēja visiem daudz radošu ideju un iedvesmu.

    Lasīt vairāk
  • 22-04-2014

    Paldies Daugavpils Valsts ģimnāzijai par Lieldienu prieku!

    Ar zaļu zālīti, pūpoliem, sniegpulkstenīšiem un māllēpēm, jautrām putnu čalām un arvien siltākiem saules stariem ir atnācis pavasaris un arī skaistais Lieldienu laiks – vieni no gada skaistākajiem svētkiem, kad sirds ir pilna pateicības par Kristus augšāmcelšanās brīnumu un uzplaukst vēlme dalīties savā priekā ar citiem.

    Lasīt vairāk
  • 22-04-2014

    Man atnāca Liela diena ar labiem darbiņiem!

    Zaļajā ceturtdienā, 17.aprīlī, Daugavpils pilsētas 26.pirmsskolas izglītības iestāde sadarbībā ar Latvijas Sarkanā krusta Daugavpils pilsētas komiteju jau otro gadu pēc kārtas organizēja Lieldienu labdarības akciju Daugavpils Sociālās patversmes Zupas virtuvē.

    Lasīt vairāk
  • 22-04-2014

    Pašvaldības konkursā piedalijās katrs otrais ēdināšanas uzņēmums (VIDEO)

    Daugavpilī notiek  konkurss, kura rezultātā tiks izvēlēti labākie pilsētas ēdināšanas uzņēmumi. Pieteikumu ir daudz – gandrīz katrs otrais pakalpojuma sniedzējs.  Mūsu pilsētā pagaidām nav pieņemts vakariņot kafejnīcā, un dažiem šķiet, ka Daugavpilī nav tik daudz vietu, kur varētu atzīmēt kādu notikumu, vai vienkārši tikties ar draugiem. Bet tas ir mīts.

    Lasīt vairāk
  • 22-04-2014

    26.aprīlī savu otro darbības gadu noslēgs DU Zinātnes skola

    2014. gada 26. aprīlī notiks Daugavpils Universitātes (DU) Zinātnes skolas pēdējā – 7. šī mācību gada nodarbība. Septiņu mēnešu laikā jaunieši no Daugavpils, Ilūkstes, Krāslavas, Preiļu, Rēzeknes, Riebiņu, Salienas, Vaboles un citām skolām varēja tuvāk iepazīt zinātnes pasauli, pavērot, kā tā tiek izmantota mūsu ikdienas dzīvē, ražošanā un uzzināt jaunus un pārsteidzošus faktus par labi zināmām un ierastām lietām un procesiem.

    Lasīt vairāk
  • 22-04-2014

    Sākas Daugavpils pilsētas ilgtspējīgas attīstības stratēģijas 2014.-2030.gadam 1.redakcijas publiskā apspriešana

    Informējām, kā ir sākusies plānošanas dokumenta publiskā apspriešana, kura ilgs līdz š.g. 26.maijam. Publiskās apspriešanas sanāksme notiks 2014.gada 22.maijā, plkst. 17.00 Daugavpils pilsētas domes konferenču zālē, K. Valdemāra ielā 1.

    Lasīt vairāk