Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

22-04-2014

Paldies Daugavpils Valsts ģimnāzijai par Lieldienu prieku!


Ar zaļu zālīti, pūpoliem, sniegpulkstenīšiem un māllēpēm, jautrām putnu čalām un arvien siltākiem saules stariem ir atnācis pavasaris un arī skaistais Lieldienu laiks – vieni no gada skaistākajiem svētkiem, kad sirds ir pilna pateicības par Kristus augšāmcelšanās brīnumu un uzplaukst vēlme dalīties savā priekā ar citiem. Šo laiku piepilda arī dažādas labdarības akcijas, un arī Daugavpils pilsētas 26.pirmsskolas izglītības iestādes diennakts grupu bērni pašā Lieldienu ieskaņā – Zaļajā ceturtdienā – sagaidīja ciemiņus no Daugavpils Valsts ģimnāzijas ar Lieldienu  sveicieniem.

            Bērnus apciemoja Zaķis, Zaķene un Vardīte, kuri pastāstīja par Lieldienu tradīcijām, uzdeva mīklas, vadīja jautras rotaļas un dāvāja diennakts grupu bērniem Daugavpils Valsts ģimnāzijas 7. – 12.klašu skolēnu ziedotos kancelejas piederumus un rotaļlietas. Jaunos zīmuļus, krītiņus un krāsas bērni ar prieku izmēģināja turpat zālē, krāsojot Lieldienu olas, bet galda spēles, plastilīns, grāmatas, burtnīcas, rotaļu mašīnas, lelles,  konstruktori un citas rotaļlietas būs ļoti noderīgas, rotaļājoties garajos vakaros.

            Bērnu vārdā sakām lielu paldies Daugavpils Valsts ģimnāzijas skolēniem un kolektīvam, un īpaši direktores vietniecei audzināšanas jomā Oksanai Petaško un 12.a klases skolēniem Ērikai Lazarevičai, Dacei Caunei un Artūram Škutānam!

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas

26.pirmsskolas izglītības iestādes

vadītāja

Arvita Jukša




Atpakaļ